Your personal files are encrypted vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Your personal files are encrypted vírus

Mi az, hogy Your personal files are encrypted vírus?

A ‘Your personal files are encrypted’ vírus egy ransomware program, amely számos problémát okozhat a megfertőzött számítógép gazdájának. A korábbi ransomware-ektől eltérően ez a vírus nem egyetlen országot vett célba. Szakértők szerint világszerte terjed, ezért fokozott óvatossággal böngésszék az internetet. Amint a rendszerbe jut, a ‘Your personal files are encrypted’ vírus elrejt minden tárolt fájl és félrevezető üzenetet jelenít meg az eredeti háttérkép helyett. Mindezt azért teszi, hogy a fertőzött számítógép gazdáját rávegye arra, hogy fizessen a fájlok visszaállításáért. Mielőtt azonban búcsút intene a pénzének, fontos tudni, hogy ez igazából nem fog segíteni a ‘Your personal files are encrypted’ vírus eltávolításában. Használjon inkább megbízható anti-spyware programot a kártevő fájljainak eltávolításához!

HOGYAN JUTHAT A RENDSZERBE A ‘Your personal files are encrypted’ VÍRUS?

A ‘Your personal files are encrypted’ vírust jellemzően trójai kártevők terjesztik, amelyek minden jel nélkül képesek a számítógépre jutni, letölteni a ransomware fájljait, majd lezárni a számítógépet. Ezután a vírus minden egyes rendszerindítással működésbe lép. Kérjük, legyen nagyon óvatos a ‘Your personal files are encrypted’ vírussal, mert pénzhez próbál jutni. Ilyen üzeneteket jeleníthet meg:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Ne dőljön be a ‘Your personal files are encrypted’ riasztásainak, mert csak a zsebeinek kiürítésére játszik. Komoly csalás ez, tehát legyen óvatos.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A ‘Your personal files are encrypted’ VÍRUS?

A ‘Your personal files are encrypted’ vírus eltávolításához először a vírushoz tartozó fertőzött fájlokat kell törölni. Habár egy anti-malware szoftvert mindenki el tudna indítani, ez a ransomware letiltja a számítógépen tárolt fájlok nagyrészét, ezért megtörténhet, hogy az eltávolító programok sem indulnak. Az alábbi útmutató segítségével feloldhatja a tiltást:

* ‘Your personal files are encrypted’ kézi eltávolítása:

  1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban, így a vírus nem fog elindulni. (Ez a vírus minden verziójára igaz.)
  2. Futtassa a regedit alkalmazást
  3. Keresse ki a WinLogon bejegyzéseket és jegyzetelje ki az összes olyan elemet, amely nem explorer.exe vagy üres, majd írja őket felül az explorer.exével.
  4. Keressen rá a registry-ben a kijegyzetelt elemekre és töröljön minden találatot.
  5. Indítsa újra a számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legfrissebb változatával.

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy egyéb megbízható anti-malware program legújabb változatát.
2. Frissítse a programot, majd másolja fel egy pendrive-ra vagy egy CD-re.
3. Indítsa a fertőzött számítógépet ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban, majd csatlakoztassa a pendrive-ot/CD-t.
4. Futtasson teljes rendszervizsgálatot, hogy eltávolítódjon a ‘Your personal files are encrypted’ vírus.

* A ‘Your personal files are encrypted’ vírus csak felhasználói fiókokat fertőz, ezért egy másik fiók működőképes rendszert indít. Ha a másik fiók adminisztrátori jogokkal rendelkezik, onnan is elindítható egy anti-malware program.

* A Flash letiltásával szintén sikerülhet a ransomware leállítása. Ehhez látogasson el a Macromedia ‘Deny’ aloldalára: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. A tiltás után futtasson teljes rendszervizsgálatot egy anti-malware programmal.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken