IELowutil.exe

IELowutil.exe

Az IELowutil.exe NEM egy veszélyes fájl, minden Windows Vista és annál újabb rendszerben megtalálható. Az Internet Explorer egyik fájlja, az Alacsony Integritási szintű operációk könnyebb kezelésére használja. Más szóval megléte szükséges például a hírcsatornák és a Web Slice elemek ellenőrzéséhez és az ezekkel kapcsolatos hasonló folyamatokhoz. Több száz felhasználó jelentette azonban, hogy az IELowutil.exe miatt nem tudják megfelelően használni számítógépüket. Lassulásokról és ilyen hibaüzenetekről panaszkodnak:

Az alkalmazás váratlan leállítási műveletet kért a futtatási környezettől. További felvilágosításért forduljon az alkalmazás támogatási csoportjához.

Amennyiben ilyen hibaüzenetet kap, a lenti lépésekkel megoldhatja a problémát:

Nyissa meg az IE-t, majd az ‘Eszközök’ menüben kattintson az ‘Internetbeállítások’ gombra.
Itt pedig ‘Tartalom’ → ‘Hírcsatornák és Web Slice elemek’ → ‘Beállítások’. 
Vegye ki a pipát az “A hírcsatornák és Web Slice elemek frissítéseinek automatikus keresése” mezőből.

FIGYELEM!

aZ IELowutil.exe nem része a Windows XP rendszereknek, ezért ha mégis rábukkan, lehetséges, hogy veszélyes fájlt talált, mivel a malwarekészítők gyakorta rendszerfájloknak álcázzák a fertőzéseket, hogy azok jobban megbújhassanak az áldozatok számítógépén. Hogy ellenőrizhesse az IELowutil.exe megbízhatóságát, vizsgálja át rendszerét a RegCure Pro programmal.

ítélet - fájl státusza:
diagnózis szükséges
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető IELowutil.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A DIAGNÓZIS SZÜKSÉGES állapot azt jelenti, hogy ez a fájlnév vírusokhoz köthető. Fontos, hogy rengeteg veszélyes fájl veszi fel biztonságos fájlok nevét. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 760
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon