.abc File Extension vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató)

Eltávolítási Útmutató - .abc File Extension vírus

Mi az, hogy .abc fájlkiterjesztés vírus?

Mik a legfontosabb tudnivalók az .abc fájlkiterjesztés vírussal kapcsolatban?

Véleményünk szerint a legfontosabb tudnivaló az .abc fájlkiterjesztés vírussal kapcsolatban az, hogy a TeslaCrypt nevű hírhedt zsarolóvírus-családból származik. Ha a fenyegetés sikeresen a rendszerbe jut és aktiválódik, azonnal megkeresi az áldozat leggyakrabban használt fájljait, majd azonnal titkosítja őket. A zsarolóvírus jellemzően az RSA-2048 algoritmust használja a titkosításhoz, így nincs esély a visszafejtési kód kitalálására. A titkosítás után értesítést jelenít meg, amelyben tájékoztatja az áldozatot arról, hogy váltságdíjat kell fizetnie a fájlok visszaállításáért. Hajlandó lenne kifizetni 0,7 BTC-t (közel 80 000 ft) a fájlok megmentéséért? Ha a válasza „nem”, vegye figyelembe, hogy az .abc fájlkiterjesztés vírus akár üzleti dokumentumokat, képeket, videókat és zenéket is titkosíthatott, amelyek így mind elérhetetlenné váltak. Meglenne a fájlok nélkül is?

Hogy megmenthesse az így fertőzött fájlokat, minél gyakrabban biztonsági mentéseket kell készítenie. Mindig készítsen másolatokat a legfontosabb fájlokról, és tárolja őket külső merevlemezen vagy felhős tárhelyen. Fotnos emellett a számítógépet is megvédenie a malware bejutásától. Ehhez használjon naprakész antispyware programot! Az .abc fájlkiterjesztés vírus eltávolításáról a következő bekezdésben tudhat meg többet. Legyen óvatos, mert a ransomware komoly problémákat okozhat. Ha úgy gondolja, hogy a vírus már bejutott, azonnal csatlakoztassa le a számítógépet az internetről, és vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Az .abc fájlkiterjesztés vírus eltávolításához mi a RestoroIntego legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan terjed a vírus?

A biztonsági szakértők szerint megfelelő antispyware program telepítésével elkerülhető az .abc fájlkiterjesztés vírus és más ransomware-ek is. Azt azonban fontos kiemelnünk, hogy a vírusok gyakran észrevétlenül jutnak a rendszerbe. Ha ezt el szeretné kerülni, figyeljen oda a megnyitott weboldalakra, mert rengeteg olyannal találkozhat, amelyek fertőző programokat terjesztenek. Mik az .abc fájlkiterjesztés vírus terjesztésének legnépszerűbb módjai? Leginkább levélszeméten keresztül terjednek. Fontos, hogy fertőző e-mailes csatolmányokkal próbálhatják rávenni a fenyegetés letöltésére. Gyakran állami szervnek adják ki magukat, akik csomagérkezésről, számlaegyenlegről vagy más hasonló információról tájékoztatnak. Fontos tudnia azt is, hogy félrevezető hirdetések is terjesztik az .abc fájlkiterjesztés ransomware-t. A hirdetések a Java, Flash Player, FLV Player programok frissítéseit ajánlhatják fel – többek között. Ne telepítse őket, mert ÁTVERÉSEK! A programok legújabb változatait mindig a hivatalos weboldalakról töltse le.

Az .abc fájlkiterjesztés vírus eltávolítása:

Azt ajánljuk, hogy ne vesztegesse az időt, ha ilyen vírussal áll szemben; mielőbb lásson hozzá az eltávolításhoz. Jegyezze meg, hogy a váltságdíj megfizetése egyáltalán nem garantálja a fájlok visszajutását. Ha nem akarja kidobni pénzét az ablakon, kövesse inkább a lenti eltávolítási útmutatót. NEM ajánljuk az .abc fájlkiterjesztés vírus fájljainak kézi törlését, mert további problémákat okozhat. Inkább egy megbízható antispyware-t használjon a feladathoz. A fájlok visszafejtését megpróbálhatja a következő programokkal: R-Studio, Photorec és Kaspersky virus-fighting utilities.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - .abc File Extension vírus

.abc File Extension eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: .abc File Extension törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (.abc File Extension) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

.abc File Extension eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a RestoroIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden .abc File Extension elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt .abc File Extension, használjon megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken