abDocsDllLoader.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Mire való az abDocsDllLoader.exe?

Az abDocsDllLoader.exe egy futtatható állomány, melynek a kiadója az Acer Incorporated. Az adDocs egy komponense, amely egy, a legutóbbi Word, PowerPoint és Excel fájlok gyors megnyitására szolgáló program. Az adDocs segítségével gyorsan elérhetők az elmúlt 30 napban megnyitott fájlok.

Az abDocsDllLoader.exe a C:\Program Files mappában található, és a Windows indulásakor automatikusan betöltődik. Habár nem szükséges a Windows működéséhez, veszélyesnek sem mondható, a fejlesztő egy ismert és megbízható vállalat. Tény, hogy a hozzá tartozó folyamat feljegyezheti a leütött billentyűket és az egérhasználatot, ezeket az információkat nem rosszindulatú célokra használja. „Legális” fájl, amelyet az antivírus programok sem azonosítanak vírusként.

Hogyan telepíthető az abDocsDllLoader.exe?

Ahogyan említettük is, az abDocsDllLoader.exe az adDocs része, ezért ezzel a programmal együtt kerül a rendszerbe. Biztonságos fájl, de tudnia kell, hogy a cyberbűnözők gyakran megbízható fájlneveket adnak kártékony szoftvereinek, ezért ha az adDocs-t valamilyen harmadik fél oldaláról telepíti, előfordulhat, hogy az abDocsDllLoader.exe egy kártékony változatát engedi a rendszerbe. Fontos tehát, hogy ha eredeti és megbízható adDocs telepítőt keres, ne harmadik fél oldaláról vagy fájlmegosztó szolgáltatásokon keresztül töltse le. Az eredeti változatot megtalálja az Acer weboldalán és az iTunes Store-ban is.

Hogyan távolítható el az abDocsDllLoader.exe?

Az adDocs ugyanúgy eltávolítható, mint minden egyéb szoftver. Ha azonban a szoftver telepítése után gyanús dolgok történnek, például lelassul a rendszer, vagy tolakodó felugró ablakok jelennek meg, könnyen lehet, hogy a valódi adDocs helyett malware-t telepített. Ebben az esetben vizsgálja át a számítógépet egy jól működő antimalware programmal, és törölje az azonosított fenyegetéseket. Mi a RestoroIntego legújabb változatát ajánljuk a feladathoz.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken