Adsupply hirdetések eltávolítása (eltávolítási instrukciók) - 2017. szept frissítése

Eltávolítási Útmutató - Adsupply hirdetések

Mi az, hogy Adsupply hirdetések?

Mi a teendő, ha a böngészőben megjelentek az Adsupply hirdetések?

Ads by Adsupply

Sokan felvették velünk a kapcsolatot az Adsupply hirdetések eltávolítása ügyében. Ha ön is kivételesen sok reklámhirdetést, felugró ablakot, reklámsávot és más hasonló tartalmat lát böngészőiben, amelyek különböző gyanús leárazásokról és akciókról tájékoztatnak, ideje cselekednie.

A Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari és más böngészőkben is megjelenni képes „Ads by Adsupply” feliratú hirdetések azt jelentik, hogy a számítógépbe adware típusú program került. Ahogyan azt már talán tudja is, habár nem kártékony szoftverek, az adware-ek nagyban befolyásolhatják a rendszer teljesítményét, ráadásul harmadik felektől származó megtévesztő tartalmakat jeleníthetnek meg a böngészés során.

Az Adsupply felugró hirdetéseinek megjelenése tehát azt jelenti, hogy számítógépe némi karbantartást igényel. A leggyorsabb megoldás ebben az esetben az, hogy átvizsgálja a rendszert egy professzionális antimalware szoftverrel – ilyen például a FortectIntego.

Ads by Adsupply

Mi az Adsupply adware célja?

Az Adsupply besorolása potenciálisan kéretlen program és adware, több okból is. Az esetek többségében rendkívül félrevezető módon terjesztik.

Ennek következtében észrevétlenül jut a rendszerbe, majd épül be a Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari és más böngészőkbe. Ha kíváncsi, hogy mi a célja ennek a reklámbővítménynek, hát a következők:

 • Az Adsupply malware átveszi az irányítást a böngészők felett, hogy végrehajthassa alapvető feladatait.
 • Annyi személyes beazonosításra alkalmas információt próbál begyűjteni, amennyit csak tud. Ehhez tracking cookie-kat illeszt a böngészőkbe, amelyek megfigyelik a keresett kifejezéseket, a meglátogatott oldalakat, a kattintásokat, az IP-címeket, aszámítógép helyzetét, az e-mail címeket és így tovább.
 • Rá kell vennie emellett az embereket arra, hogy megnyissák a szponzorált hirdetéseket, mert ezzel kattintásokon alapuló bevételt termel a fejlesztőknek, valamint népszerűsíti a szponzorált oldalakat. A malware specialisták szerint az Adsupply átirányításai többnyire az advertising-support.com domaint hirdetik. Sajnos más, kétes oldalakat is promótálhat, amelyek akár potenciálisan kéretlen programok terjesztésével is foglalkozhatnak.

Fontos tehát, hogy mielőtt rákattint a bővítmény valamelyik hirdetésére, gondolja át, hogy megéri-e a kockázatot. A legjobb, ha teljesen eltávolítja az Adsupply-t.

Milyen módon terjed az Adsupply adware?

A fejlesztők félrevezető módszerekkel próbálják terjeszteni az Adsupply-t. Az Adsupply bővítmény nem tölthető le különálló szoftverként, mert saját honlappal sem rendelkezik és harmadik felek letöltőoldalain sem elérhető.

Ha azonban megfelelő odafigyelés nélkül telepít programokat számítógépére, az Adsupply vírus könnyedén bejuthat a rendszerbe. Ez azért lehet, mert különböző letöltéskezelők, médialejátszók és más hasonló szoftverek „mellékleteként” terjed.

Ha tehát a későbbiekben el szeretné kerülni a böngészők eltérítését, az ingyenes programok telepítése során mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza és utasítsa el a gyanús bővítményeket, eszköztárakat és így tovább.

Ha az Adsupply már bejutott böngészőibe, cselekednie kell. A adware problémák elkerülése érdekében kövesse a cikk alatti lépéseket.

Nehéz eltávolítani az adware-t a rendszerből?

Az Adsupply eltávolítása kézzel is elvégezhető, egyáltalán nem nehéz. Ha így szeretne megszabadulni a programtól, kövesse a lentebb olvasható lépéseket.

Mindazonáltal mi azt tanácsoljuk, hogy inkább egy automatikusan működő program segítségével végezze el a feladatot, mert a potenciálisan kéretlen programok ritkán terjednek egyedül. A freeware és shareware programok gyakran kettő, három, akár négy ilyen komponenst is rejthetnek, tehát az ön számítógépébe is beköltözhetett az Adsupply-on kívül más is.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Adsupply hirdetések

Adsupply eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Adsupply szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Adsupply bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Adsupply eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Adsupply) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Adsupply eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Adsupply továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Adsupply eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Adsupply elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Adsupply eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Adsupply eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Adsupply bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Adsupply eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Adsupply eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Adsupply vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Adsupply) eltávolításának befejezéshez Adsupply gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Adsupply) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken