Advanced PC Fixer vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató) - 2017. márc frissítése

Eltávolítási Útmutató - Advanced PC Fixer vírus

Mi az, hogy Advanced PC Fixer vírus?

Mit kell tudnia az Advanced PC Fixer használata előtt?

Az első és legfontosabb, hogy az Advanced PC Fixer NEM vírus, hanem egy feltételezhetően nemkívánatos program (angolul potentially unwanted program, vagyis PUP), melyet a fejlesztő cég, a Pcvark Software Pvt. Ltd. optimizáló eszköznek állít be. A programot ugyanaz a fejlesztő cég hozta létre, mint az US System Care-t, és két verziója van: egy fizetős és egy ingyenes. A felhasználók mindkét verziót közvetlenül letölthetik a hivatalos oldalról. Amint ez az applikáció felkerül a számítógépére, agresszív átvilágításba kezd, hogy pénzt generáljon. A biztonsági szakértők szerepeltetik ezt az eszközt az olyan adatbázisaikban, mint a MSIL/AdvancedPcCare.C, Win32.Application.PC, vark.AW32.Application.Pcvark!c, Program.Unwanted.1724, stb. Ennek ellenére ez a program nem rosszindulatú és nem vírus. A fejlesztők a hivatalos oldalukon hirdetik ezt az optimalizálót.

Csalódás érheti, miután telepítette ezt az alkalmazást a számítógépére, mert egy újabb olyan optimizálóról van szó, mely csak pénzkeresetre szolgál. Az ilyen programok fejlesztői azzal az okos marketingtrükkel élnek, hogy elhitetik a felhasználókkal, hogy a számítógépük tele van problémával. Az Advanced PC Fixer ingyenes verziójának letöltése után látható, hogy egy olyan scannerről van szó, ami csak felméri a számítógép problémáit. Egyes felhasználókat érdekelheti a fizetős változat is, mely elvileg meg is oldja az észrevett problémákat. Ha még nem vásárolta meg ezt az eszközt, ajánljuk, ne tegye, ehelyett kezdje el az Advanced PC Fixer eltávolítását, hogy megszabaduljon a nemkívánatos rendszerátvilágításoktól.

A program elvileg gyorsítja a számítógépet, optimalizálja a Windows rendszerleíró adatbázisát és kijavít különböző hibákat. Valójában nemigen javítja a számítógép teljesítményét és csak kevés helyet szabadít fel rajta. A rendszerleíró adatbázis méretét csak pár kilobájttal csökkenti, úgyhogy nem nagyon fogja észrevenni a különbséget. Ha szüksége van számítógépoptimalizáló eszközre, nézzen utána más lehetőségeknek az interneten. Mielőtt azonban letöltene egy másik, hasznosnak tűnő alkalmazást, távolítsa el az Advanced PC Fixert. Használja a lenti instrukciókat az eltávolításhoz, melyet követően világítsa át számítógépes rendszerét egy megbízható vírusirtó vagy anti-malware programmal. Mi a kiváló FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, de természetesen használat más, ön által preferált programokat is.

Képernyőkép az Advanced PC Fixer vírusról

Elképzelhető, hogy én magam telepítettem a PC-optimalizálót?

Ahogy már említettük, az Advanced PC Fixer hivatalos oldaláról letölthető az ingyenes verzió vagy megvásárolható a fizetős. Ha innen töltötte le az alkalmazást, nem kell aggódnia. A program fejlesztői azt állítják, hogy nem használnak bundlingot a program terjesztéséhez az interneten, így lehetetlen, hogy csak úgy felbukkanjon a számítógépén. Az Advanced PC Fixer támadása nem történhet véletlenül, hiszen nem adják hozzá további programként szoftvercsomagokhoz. Ha többet szeretne tudni ingyenes szoftverek telepítéséről: ne használja az „Ajánlott” vagy „Alapértelmezett” beállításokat. Válassza a „Haladó” vagy „Egyéni” opciót, hogy lássa az előre bejelölt hozzáadott applikációkat. Minden lépést figyelmesen végezzen el, és távolítsa el a pipákat az előre bejelölt programok mellől.

Hogyan távolítsa el Advanced PC Fixert?

Az Advanced PC Fixer vírus nem rosszindulatú, így öntől függ, hogy a számítógépén hagyja-e vagy sem. Nem jó jel, ha folyamatosan megszakítja munkamenetét a rendszerátvilágítás és a figyelmeztető üzenetek, így ha ezeket zavarónak találja, törölje a programot. Ha nem áll szándékában megvenni a fizetős verziót, mindenképpen törölje az Advanced PC Fixert. A kézi eltávolításhoz kövesse az alábbi utasításokat. Figyeljen rá, hogy pontosan kövesse őket, hogy elkerülje az esetleges problémákat:

  1. Kattintson a „Start” menüre.
  2. Nyissa meg a Vezérlőpultot.
  3. Keresse meg az „Advanced PC Fixer”-t és kattintson az „Eltávolítás” gombra.
  4. A jóváhagyáshoz kattintson az „OK” gombra.

Az Advanced PC Fixer kézi eltávolítását követően világítsa át számítógépét egy megbízható anti-malware programmal, például a kiváló FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner programokkal. Így biztos lehet benne, hogy számítógépén nincs több PUP vagy PUP-komponens.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken