Advanced System Protector törlés

Eltávolítási Útmutató - Advanced System Protector

Mi az, hogy Advanced System Protector?

Mi az az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector egy elméletileg megbízható program, amelyet a hibás regisztrációs bejegyzések és a szükségtelen fájlok eltávolítására készítettek. Miután mi is kipróbáltuk a programot, megállapítottuk, hogy aligha tud javítani a számítógépen, viszont kétes biztonsági értesítéseket jelenít meg. Az értesítések nagy része túlzás, számos közülük kétes és megbízhatatlan. Ha tehát javítani szeretne számítógépe teljesítményén, inkább ne az Advanced System Protectort válassza, a fentiek mellett azért se, mert a semmiből felbukkanhat a rendszerben, mivel különböző felugró hirdetések és értesítések terjesztik. Ha valamilyen webes értesítés azt állítja, hogy ellenőrizheti a számítógép biztonságát és javíthat a teljesítményen, biztos lehet benne, hogy átveréssel találkozott, rákattintva rosszindulatú programot töltene le. Összességében tehát az Advanced System Protector nem jó rendszeroptimalizáló. Úgy tűnik, mindössze arra készítették, hogy rávegye a mit sem sejtő felhasználókat a teljes változat megvásárlására. Ha ön is azok közé tartozik, akiknek engedély nélkül jutott a számítógépére az Advanced System Protector, mielőbb el kell távolítania onnan. Higgye el, sokkal érdemesebb megbízható antimalware programot használni, mint az Advanced System Protectort. Ha el szeretné távolítani, kövesse a lenti lépéseket.

Hogyan juthat a rendszerbe az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector próbaváltozatát számos letöltőoldal és felugró hirdetés terjeszti, de a rendszerbe juthat freeware és shareware programok mellékleteként is. Ha az ön számítógépén is felbukkant a program, minden bizonnyal más szoftver juttatta a rendszerbe. Nagyon fontos, hogy odafigyeljen az ismeretlen programok telepítéseire.

Onnan lehet tudni, hogy az Advanced System Protector a rendszerbe jutott, hogy megjelennek a hozzá tartozó „rendszervizsgálatok”. Ezek a bejutást követően azonnal felbukkannak. Habár megbízhatónak tűnnek, ne dőljön be nekik! Használjon inkább megbízható, elismert alternatívákat.

Hogyan távolítható el az Advanced System Protector?

Az Advanced System Protector általában törölhető a rendszer Program eltávolítása menüjén keresztül. Íme az ehhez szükséges lépések:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  2. A megjelenő listán keresse ki az Advanced System Protectort, kattintson rá, majd válassza az Eltávolítás gombot.
  3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ha ezek a lépések valamiért nem segítettek, vizsgálja át a rendszert a SpyHunter 5, a SpyHunter 5Combo Cleaner”] vagy a Malwarebytes”] legújabb változatával. Ezt akkor is tegye meg, ha biztos akar benne lenni, hogy nincs rosszindulatú program a rendszerben. Vizsgálat előtt ne feledje frissíteni a választott program adatbázisát!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken