Andromeda AntiVirus törlés

Eltávolítási Útmutató - Andromeda AntiVirus

Mi az, hogy Andromeda AntiVirus?

Az Andromeda AntiVirus az egyik legújabb csaló alkalmazás fantázianeve. Az Andromeda is a többi álprogramhoz hasonlóan működik: biztonsági programnak látszik és megpróbálja rávenni a felhasználókat, hogy vásárolják meg a licencelt változatot.

Az Andromeda AntiVirus számos hamis biztonsági riasztást és értesítést jelenít meg; ráadásul rendszervizsgálatot is szimulál. A hamis üzenetekkel próbálják a program megvásárlásába rémíteni az embereket. Ne bízzon meg benne! Az Andromeda AntiVirus szinte teljesen használhatatlanná teszi a számítógépet, mivel felugró ablakokat jelenít meg és rendszeresen felszólít a licenc megvásárlására. A nemlétező fenyegetések eltávolításának ára 50 és 80 dollár között mozog.

Előfordul, hogy Andromeda AntiVirus 2009-ként vagy AndromedaAntiVirus 2009-ként bukkan fel. Néhány nappal azután, hogy elterjedt az interneten, AndromedaAV-re változott a neve. Mindegy persze, hogy AndromedaAntiVirus 2009 vagy Andromeda AV néven jelenik meg, ez a program akkor is malware és becsapás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken