Antivirus Security Pro törlés

Eltávolítási Útmutató - Antivirus Security Pro

Mi az, hogy Antivirus Security Pro?

Az Antivirus Security Pro egy ál-antispyware, amely a WinWebSec csoport tagja. Szakasztott mása többek között az Attentive Antivirus, a Live Security Platinum és az AVASoft Professional Antivirus vírusoknak. Az újdonság ebben a változatban a digitálisan aláírt telepítő, amely a készítők reményei szerint a megbízhatóság látszatát kelti. A telepítő valószínűleg lopott… Miután az Antivirus Security Pro a rendszerbe jut, vírusfertőzésekről szóló félrevezető értesítéseket kezd megjeleníteni. Nem szabad elfelejteni, hogy nem létező fertőzésekről értesít, a megjelölt fájlokat nem szabad eltávolítani. Hogy mi értelme van a hamis értesítéseknek? A válasz egyszerű. Az ál-vírusirtó célja, hogy rávegye az áldozatokat a teljes változat megvásárlására. Ne adja be a derekát!

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ Antivirus Security Pro?

Az Antivirus Security Pro-t trójai vírus terjeszti, amely a rendszer biztonsági sebezhetőségeit használja ki. A gyengén védett rendszereket támadja, ezért győződjön meg róla, hogy naprakész antivírus védi számítógépét. Ha a trójai mégis a rendszerbe jut, a háttérben letölti a vírushoz tartozó fájlokat, majd módosít bizonyos beállításokat, hogy az Antivirus Security Pro minden Windows-indulás során betöltődjön. A vírus ilyen és ezekhez hasonló értesítéseket jelenít meg:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Ilyen üzenet is megjelenhet:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Kérjük, ne higgyen az Antivirus Security Pro értesítéseinek, mert a vírusnak csak egy célja van: a pénz megszerzése. Futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal, amint észreveszi az értesítéseket! Ezután pedig kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ Antivirus Security Pro-T?

Ha az ön számítógépét is megfertőzte az Antivirus Security Pro, azonnal töltse le a FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner és Malwarebytes programok valamelyikét és futtasson vele teljes rendszervizsgálatot. Ne feledje frissíteni a program adatbázisát, hogy a kereső biztosan ráakadjon a vírusra.

Fontos, hogy számos ilyen vírus képes letiltani a valódi biztonsági alkalmazásokat. Ha az ön számítógépén is ez történt, akkor indítsa a rendszert ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban és állítsa le a vírushoz tartozó folyamatokat. (Keressen [zagyva számok/betűk].exe vagy protector[zagyvaság].exe nevű folyamatokat, majd miután leállította őket, futtasson vizsgálatot egy antimalware programmal. Ne feledje újrafuttatni a vizsgálatot normál rendszerindítás után is!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken