Arcade Frontier törlés

Eltávolítási Útmutató - Arcade Frontier

Mi az, hogy Arcade Frontier?

Az Arcade Frontier bosszantó reklámokat jeleníthet meg a felhasználók akarata ellenére. Habár szórakoztató játékprogramnak tűnhet, különböző kéretlen hirdetést jeleníthet meg, illetve nagyobb fenyegetéseknek is kiteheti a számítógépet. Már korábban is írtunk az Arcade Safari játékoldalhoz kapcsolódó adware-ről. Habár Arcade Frontier néven fut, ez az adware is ugyanattól a cégtől származik. Amint a rendszerbe jut, bővítmény segítségével a böngészőkbe telepszik, majd hirdetéseket kezd megjeleníteni rajtuk. Ha az ArcadeFrontier.com-ról telepít játékot, nagy valószínűséggel ezt a beépülőt is telepítette. Ne kattintson ezekre a hirdetésekre, mert ismeretlen weboldalakra irányítják. Ha szeretne ezektől megszabadulni, távolítsa el az Arcade Frontier vírust.

Hogyan juthat az Arcade Frontier a számítógépembe?

Az Arcade Frontier ingyenes programokon/játékokon keresztül kerül a rendszerbe. Úgy tűnik, hogy az ArcadeFrontier.com oldalról töltött játékok telepítésekor ezt a potenciálisan kéretlen programot is a felhasználókra erőltetik, ezért nem ajánljuk, hogy erről a weboldalról válasszon játékokat. Elkerülheti a hasonló adware-eket úgy, hogy elolvassa a programok licencszerződését és az ‘egyéni’ vagy ‘haladó’ telepítési módokat választja, hogy átnézhesse a telepítésre kijelölt elemeket és kivehesse a pipát a gyanús opcionális elemek elől. Megtörténhet az is, hogy ezek az elemek bármilyen értesítés nélkül települnek, ezért érdemes átvizsgálni a számítógépet, ha szokatlanul nagy mennyiségű hirdetés jelenik meg.

Hogyan távolítható el az Arcade Frontier?

Az Arcade Frontier eltávolításához törölje a hozzá tartozó programot és vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal. Mi ehhez a következő szoftvereket ajánljuk: FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner. A vizsgálat után a következő lépések szükségesek:

 • Törölje az Arcade Frontierhez tartozó freeware-t:
 1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
 2. A Program eltávolítása menüben keressen mostanában telepített gyanús bejegyzéseket, például: Arcade Frontier, Codec-C, Codec-V, Better Links, JetMP3, Jp3, Facetheme, Giant Savings, I want this / iwantthis, Game Play Labs, Premiumplay Codec, Rewards Arcade, VUZE, BFlix, Dealply, Media Plugin, browser enhancements 1.0, Pando media enhancer, crossrider web apps, I-livid, bandicam, fantapper.
 3. Távolítsa el őket.
 4. Zárja be az ablakot.
 • Állítsa helyre a böngészőket (Google Chrome, Mozilla Firefox és Internet Explorer):

Internet Explorer:

 1. Nyissa meg az Internet Explorert, majd ‘Eszközök’ → ‘Internetbeállítások’.
 2. ‘Speciális’ fül, ‘Alaphelyzet’ gomb.
 3. Ezután ‘Az Internet Explorer beállításainak visszaállítása’ → ‘Személyes beállítások törlése’ és ‘Alaphelyzet’.
 4. Mentse a változásokat az ‘OK’ gombbal.
 5. Állítson be megfelelő kezdőlapot.

Mozilla Firefox:

 1. Nyissa meg a Mozilla Firefoxot, majd ‘Eszközök’ → ‘Kiegészítők’ → ‘Kiterjesztések’.
 2. Keressen gyanús bejegyzéseket és távolítsa el őket.
 3. Állítson be megfelelő kezdőlapot.

Google Chrome:

 1. Nyissa meg a Google Chrome-ot, majd ‘Beállítások’ → ‘Speciális beállítások megjelenítése’.
 2. Keresse meg a ‘Böngészőbeállítások visszaállítása’ lehetőséget.
 3. Nyomja meg a ‘Visszaállítás’ gombot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken