Az Avirus bemutatja: ReviewedbyPro - új weboldal a malware-ek elleni harcban

Számítógépes biztonsági hírek és ismertetők központja

Idén szeptemberben egy új számítógépes bűnözés elleni weboldal indult. Látogasson el ön is a Reviewedbypro.com címre, ahol elhivatott szakértők osztják meg tapasztalataikat a leghatékonyabb antimalware megoldásokról.

Hetente több millió új vírus bukkant fel (akár napont egy millió!), így egy megbízható biztonsági szoftver telepítése elengedhetetlen. Ilyen szoftver nélkül már a böngészés első pillanataiban fertőzés juthat be, és ezzel károsodhat a rendszer és személyes adataihoz is hozzáférhetnek.

A fertőzéseknek számos célja lehet, de az biztos, hogy a folyamat során az áldozatok húzzák a rövidebbet. A zsarolóvírusok például az adatokat titkosítva, majd a visszafejtő kulcsért váltságdíjat követelve próbálják megszerezni az áldozatok pénzét.

A trójaiak biztonságosnak tűnő fájloknak álcázva jutnak a rendszerbe, hogy a hackerek átvehessék a számítógép feletti irányítást. Még az adware-ek is komoly problémákat okozhatnak: felugró hirdetésekkel, szövegközi reklámokkal és reklámsávokkal áraszthatják el a böngészőket, ellehetetlenítve ezzel azok használatát.

A megfelelő biztonsági szoftver megtalálása

A ReviewedbyPro abban segít, hogy ne tévedjen el a biztonsági szoftverek világában. A weboldalon közölt ismertetők segítenek az önnek leginkább megfelelő biztonsági eszköz kiválasztásában.

Egyéb bejegyzések a választott szoftver letöltésében, telepítésében és használatában segítenek lépésről lépésre haladó útmutatókkal. A döntést táblázatok segítik, amelyek összevetik a lehetőségek legfontosabb funkcióit.

A Reviewed by Pro az internetezők adatainak biztonságát is rendkívül fontosnak tartja, ezért számos VPN-megoldásról (Virtual Private Network, virtuális magánhálózat) is ismertetőket nyújt. A VPN-ek segítségével publikus Wi-Fi hálózatokon böngészhet biztonságosan, és elkerülheti a nyilvános helyek, például kávézók hálózatai jelentette veszélyeket.

A VPN-ismertetőkkel és az azokhoz készült összehasonlító táblázatokkal összevetheti az árakat, a funkciókat és az egyéb jellemzőket.

Ha már kiválasztotta a megfelelő szoftvert, a ReviewedbyPro.com hírei között tájékozódhat a legfrissebb malware-ekről és az azokkal szembeni védelemről.

Záró gondolatok a ReviewedbyPro-ról

Ha biztonsági, adatvédelmi vagy más hasonló témájú kérdése van, ossza meg a weboldal egyik szakértőjével. A weboldal jobb felső részén található gombbal felteheti kérdéseit.

A korábban feltett kérdéseket is átolvashatja, és a kommentek között megoszthatja véleményét is. Ne feledje, hogy a hozzászóláshoz regisztrálnia kell. Azt javasoljuk, hogy máris látogasson el a weboldalra, melynek készítői tényleg törődnek a biztonsággal és az adatvédelemmel.

A weboldal jobb felső részén található gombbal felteheti kérdéseit. A korábban feltett kérdéseket is átolvashatja, és a kommentek között megoszthatja véleményét is. Ne feledje, hogy a hozzászóláshoz regisztrálnia kell.

Azt javasoljuk, hogy máris látogasson el a weboldalra, melynek készítői tényleg törődnek a biztonsággal és az adatvédelemmel.

A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Olvassa más nyelveken
Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás