BabMaint.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A BabMaint.exe (felbukkanhat asbabmaint.x vagy redirect.js néven is) egy közismert kártékony futtatható fájl, amely olyan kéretlen böngészőeltérítőkhöz köthető, amelyek az Internet Explorerbe, a Google Chrome-ba, a Mozilla Firefox-ba és más böngészőkbe is beépülhetnek. Talán a legveszélyesebb ilyen eltérítő a delta-homes.com. Mindenképp próbálja meg elkerülni, ha pedig a rendszerbe jutott, azonnal távolítsa el, amint felbukkannak az ismeretlen weboldalakat célzó átirányítások és a tolakodó reklámablakok. Mindez számos böngészőn megjelenhet, többek között az Internet Explorerben, a Google Chrome-ban és a Mozilla Firefox-ban is.

Habár veszélyes böngészőeltérítő, mégsem a delta-homes.com jelenti a legnagyobb fenyegetést a BabMaint.exe-vel kapcsolatban. A legkomolyabb veszély az, hogy megfigyelheti a számítógép felhasználóit: begyűjtheti a keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat stb. Sőt, megjegyezheti az e-mail címeket, az IP-címeket és a számítógép helyzetét is. Ha nem szeretne ilyen adatokat ismeretlenekkel megosztani, el kell távolítania a delta-homes vírust és a BabMaint.exe fájlt számítógépéről.

Fontos, hogy a fájlt más böngészőeltérítők is felhasználhatják, például: Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] and mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Ezek a programok böngészőeltérítőként és más célból is használhatóak, ezért mielőbb el kell távolítani őket. Ellenkező esetben veszélyes programokat rejtő kétes weboldalakra kerülhet.

Sajnos a programok működése nem ütközik szabályokba. Az egyetlen ígéretes dolog, hogy egyre több biztonsági szakértő illeszti a szoftvereket antispyware programjaik adatbázisába. Ha biztosra szeretne menni a BabMaint.exe törlésével, a FortectIntego”] legújabb változatával vizsgálja át a rendszert. A programal a BabMaint.exe és a hozzá kapcsolódó szoftverek is eltávolíthatóak.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken