Delta-homes.com törlés (eltávolítási instrukciók) - (frissítve: 2014. aug)

Eltávolítási Útmutató - Delta-homes.com

Mi az, hogy Delta-homes.com?

Mi az a Delta-homes.com?

A Delta-homes.com egy böngészőeltérítő, amely Windows operációs rendszereken terjed. Már több száz beszámolót kaptunk a programról többek között az USA-ból, Lengyelországból, az Egyesült Királyságból és Franciaországból is. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a Delta Homes nem vírus. Csak egy kellemetlen keresőmotorról van szó, amely szponzorált tartalmakat jelenít meg. A legfontosabb tudnivaló vele kapcsolatban, hogy sosem lehet tudni, hogy milyen tartalmakat fog megjeleníteni. Az a feladata, hogy előre meghatározott weboldalakat jelenítsen meg, de ezek közé nemcsak megbízható oldalak tartozhatnak, hanem kétes, esetleg malware-eket terjesztő lapok is. Ha a rendszerbe jut, a hozzá tartozó weboldal jelenik meg a korábbi kezdőlapok és alapértelmezett keresőmotorok helyett, ráadásul minden nagyobb böngészővel kompatibilis, így például a Google Chrome-mal, a Mozilla Firefox-szal és az Internet Explorerrel is. Ha meg szeretne szabadulni a Delta-Homes.com kétes és veszélyes weboldalakra irányuló átirányításait, távolítsa el a programot a rendszerből. Fontos, hogy az eltávolítás nem a legegyszerűbb, mert a Search Protect alkalmazásra támaszkodik, amely megakadályozza a böngészős beállítások módosítását és a kiegészítő törlését. A biztonsági szakértők ezért azt ajánlják, hogy automatikus eltávolítási módszert használjon.

Ha tehát az ön számítógépén is megjelentek a delta-homes.com-ot célzó átirányítások, érdemes tisztában lennie a következőkkel is. Ha ellenőrzi a programhoz tartozó adatvédelmi nyilatkozatot, látni fogja, hogy a szoftver megfigyeli a számítógép felhasználóit és adatokat gyűjt a böngészési szokásokról. A program fejlesztői szerencsére csak személyes beazonosításra alkalmatlan adatok után szaglásznak, de azt nem tudni, hogy milyen harmadik felekhez juthatnak még el az adatok. Ha nem szeretné, hogy ismerek kezébe kerüljenek olyan adatok, mint a meglátogatott weboldalak, az ezekre beírt információk, a számítógép IP-címe és a használt e-mail címek, kerülje el a Delta-homes.com vírust. Ahogy azt már említettük is, az automatikus eltávolítási módszer a legjobb módja a böngészőeltérítő törlésének, mert egyéb módszert követően újra megjelenhet. Ehhez a betolakodóhoz mi a FortectIntego legújabb változatát ajánljuk, amely minden egyéb kétes programot is eltávolít, így például a Search Protectet is. Ha nem tudja, hogy hogyan kell telepíteni és használni a programot, olvassa át ezt a bejegyzést: SpyHunter alapok.

Delta-Homes.com

Hogyan juthat a rendszerbe a Delta-homes.com?

A Delta-homes.com böngészőeltérítő is egy olyan potenciálisan kéretlen program, amelyet a bundling módszerrel terjesztenek. Rengeteg vitát szült már ez a módszer, de még mindig engedélyezett. Ha el szeretné kerülni, óvatosnak kell lennie az ingyenes programok telepítése során. Különösen figyeljen oda az olyan programok telepítésére, mint a Softonic, a Babylon Toolbar, az uTorrent, az Any.Do, a BeeLine Reader és Foxit Reader. Habár szándékosan is beállítható kezdőlapként vagy keresőmotorként a delta-homes.com, szinte kivétel nélkül titokban jut a rendszerbe, ingyenes programok mellékleteként. Ha el szeretné kerülni ezt is és az egyéb kéretlen letöltéseket is (például Conduit, www-searching.com, mystartsearch.com, v9.com, sweet-page.com, mystart, websearch.fixsearch.info,genieo.com stb.), a legfontosabb, amit tudnia kell, hogy MINDIG az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot kell választania az ingyenes programok telepítővarázslóiban. Ezzel lehetősége lesz átnézni a mellékelt programokat és elutasíthatja a kéretlen keresőmotorokat, bővítményeket, eszköztárakat és hasonlókat. Ha előre bepipált mondatot lát, amelynek a szövege olyasmi, hogy „Make Delta-homes.com my start page” vagy „Make Delta-homes.com my default search engine”, vegye ki a pipát a jelölőnégyzetből. Egy naprakész és megbízható antispyware program természetesen észleli a kéretlen programok bejutását, ezért egy ilyen program telepítését is erősen ajánljuk…

Hogyan távolítható el a Delta-homes.com?

Ha a potenciálisan kéretlen program már a rendszerbe jutott és a lehető legkevesebb macerával szeretne tőle megszabadulni, kövesse az automatikus eltávolítás lépéseit.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Kérdés Segítségre lenne szükségem a Delta-homes.com kereső eltávolításában! (Google Chrome-ot használok.) Tudnátok segíteni?

Válasz: A Delta Homes automatikus megoldással és kézi módszerrel is eltávolítható, mindkettő lentebb olvasható. Fontos, hogy a legbiztonságosabb és egyben leghatékonyabb módszer is a naprakész antispyware programmal futtatott teljes rendszervizsgálat. Ezzel a böngészőeltérítő későbbi felbukkanása is megakadályozható.

Kérdés: Segítség! Megfertőzött a www.delta-homes.com vírus. Egyszer bekapcsoltam a gépet és már ott volt…

Válasz: Nem, a delta-homes böngészőeltérítő csak egy potenciálisan kéretlen program, nem vírus. Minden bizonnyal valamilyen ingyenes program telepítése során jutott a rendszerbe. Ha el szeretné távolítani a www.delta-homes.com vírust, a lenti lépéseket kövesse.

Kérdés: Ideges vagyok, mert minden keresésem a delta-homes.com-ra kerül. Sőt, ez az oldal lett a kezdőlapom is. Megpróbáltam törölni a delta homes, delta search és conduit kiegészítőket a böngészőből, de mikor újraindítottam a gépet, megint ott voltak… Tudnátok segíteni? Nem akarom többet a www.delta-homes.com oldalt látni a kezdőlapom helyett…

Válasz: A Delta Homes kereső eltávolítása nehézkes lehet, ha a Search Protect elem is a rendszerbe került. Ez a szoftver meggátolja a beállítások módosítását és a delta-homes.com eltávolítását. A megfelelő eltávolításhoz az automatikus módszert kell használnia. Természetesen a manuális módszerrel is próbálkozhat, a lépéseket a 2-spyware biztonsági szakértői állították össze, de legyen óvatos a lépések végrehajtása során. Mindent figyelmesen olvasson el és a megfelelő sorrendben tegyen meg.

Kérdés: Megfertőzött a www.delta-homes.com keresővírus, ezért most állandóan átirányítások és hirdetések jelennek meg. Registry hibákról és Windows problémákról írnak… Gondolom nem lehet bennük megbízni. Tudnátok segíteni a delta-homes.com eltávolításában? Elég bonyolultnak tűnik…

Válasz: Először is: kerülje el a delta-homes.com hirdetéseit, mert szándékosan megtévesztőek. Ha valamelyikre rákattint, a rendszerbe juthatnak további kártevők, például adware-ek, újabb böngészőeltérítők, vagy egyéb kétes programok. A www.delta-homes.com eltávolításával kapcsolatban tudnia kell, hogy más programok mellékleteként terjed, emiatt nehezen megtalálni a kézi eltávolítás során. Érdemes tehát inkább egy naprakész antispyware programot használnia. A részleteket a lenti útmutatóban találja.

Kérdés: Hogyan tudom teljesen eltávolítani a www.delta-homes.comot? Állandóan újra megfertőzi a számítógépemet.

Válasz: Ha teljes delta-homes.com eltávolítási útmutatót szeretne, görgessen egy kicsit lejjebb! Körültekintően hajtsa végre a lépéseket, ha a kézi eltávolítást választja!

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Delta-homes.com

Delta-homes.com eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Delta-homes.com szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Delta-homes.com bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Delta-homes.com eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Delta-homes.com) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Delta-homes.com eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Delta-homes.com továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Delta-homes.com eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Delta-homes.com elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Delta-homes.com eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Delta-homes.com eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Delta-homes.com bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Delta-homes.com eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Delta-homes.com eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Delta-homes.com vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Delta-homes.com) eltávolításának befejezéshez Delta-homes.com gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Delta-homes.com) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken