bobrowser.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A bobrowser.exe a BoBrowser [BoBrowser], egy hírhedten kellemetlen böngészőeltérítő fő futtatható állománya. Miután a rendszerbe jutott, a Bobrowser beépül a telepített böngészőkbe és affiliate marketingbe és más kétes tevékenységekbe fog. Hogy pontosan mit csinál a program? Először is, könnyedén letilthatja a népszerűbb keresőmotorokat, például a Google-t, a Yahoo-t és a Binget – méghozzá úgy, hogy az isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com] címre cseréli a kezdőlapokat és az alapértelmezett keresőmotorokat. A Bobrowser emellett módosított keresési találatokat is megjeleníthet, amelyek affiliate weboldalakra irányítják át a felhasználókat. Semmi sem garantálja, hogy az ilyen módszerekkel terjesztett weboldalak megbízhatóak, ezért arra kell figyelmeztetnünk mindenkit, hogy legyenek óvatosak a Bobrowser átirányításaival. Ha az ön Feladatkezelőjében is jelen van a bobrowser.exe, át kell vizsgálnia a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megtalálhatja a rendszerben rejtőző összes Bobrowser-fájlt.

A bobrowser.exe és a Bobrowser többi gyanús fájlja is a rendszerbe juthat a felhasználó háta mögött. Ennek az oka az, hogy a Bobrowser (és minden egyéb böngészőeltérítő, adware és más potenciálisan kéretlen program is) freeware és shareware programok mellékleteként terjed. Ha el szeretné kerülni a Bobrowser bejutását, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítéseire. Fontos például, hogy mindig az egyéni, részletes, stb. telepítési módokat válassza a gyors, egyszerű módok helyett. Alaposan át kell olvasnia a telepítők összes megjelenő lépését, és ki kell vennie a pipákat azokból a jelölőnégyzetekből, amelyek gyanús PC-beállításokat módosítanának vagy a Bobrowser keresőt telepítenék.

Ha úgy sejti, hogy a Bobrowser már bejutott, mielőbb telepítsen egy elismert antispyware programot, ilyen például a ReimageIntego. Telepítés után futtasson a programmal teljes rendszervizsgálatot és távolítsa el a detektált fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken