Cerber Decryptor törlés (eltávolítási instrukciók) - 2017. aug frissítése

Eltávolítási Útmutató - Cerber Decryptor

Mi az, hogy Cerber Decryptor?

Vissza tudja fejteni a fájlokat a Cerber Decryptor?

Cerber DecryptorA Cerber egy veszélyes számítógépes vírus, méghozzá a ransomware fertőzések egy újabb változata, tehát a fertőzés során titkosítás segítségével használhatatlanná teszi az áldozat fájljait. A vírus ezután üzenetet hagy, amelyben leírja, hogy az áldozat úgy állíthatja vissza a fájlokat, hogy telepíti a Tor böngészőt, majd követi egy bizonyos weboldal utasításait. A Cerber Decryptor nevű programot a Cerber vírus fejlesztő ajánlják az áldozatoknak.

A visszafejtőről azt állítják, hogy képes visszaállítani a Cerber ransomware által titkosított fájlokat. A szoftver 2,480 bitcoin-ért, azaz körülbelül 366 ezer forintért kínálják fel. A Cerber legtöbb áldozatában természetesen felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg segít-e a szoftver, vagy teljesen haszontalan? Mi erősen kételkedünk abban, hogy a válasz jó hír, ezért azt tanácsoljuk, hogy kétszer is gondolja meg, hogy fizet-e a Cerber Decryptorért.

Ne feledje, hogy a bűnözők fő célja, hogy minél több pénzhez jussanak. A titkosításhoz használt módszer meglehetősen fejlett, és sajnos rendkívül hatékony is. A gond az, hogy a legtöbb felhasználó értékes és személyes adatokat tárol számítógépén, akár otthoni, akár munkahelyi gépről is van szó.

A fájlok elvesztése katasztrofális lehet, nemcsak azért, mert a vírus elpusztítja az emlékeket (családi fotók, videók, zenék), hanem azért is, mert fontos munkahelyi vagy iskolai dokumentumokhoz, archívumokhoz, prezentációkhoz stb. férhet hozzá. Az adatok váratlan elvesztése pedig pánikot kelthet az áldozatban – és a bűnözők pont erre játszanak.

Megpróbálják megijeszteni a felhasználókat, hogy kifizessék az adatok visszaállításáért követelt összeget. Fontos, hogy nem szabad fizetnie.

Cerber Decryptor

Nem hiheti el, hogy a bűnözők tényleg vissza fogják fejteni a fájlokat. Tévedés! SEMMI sem garantálja, hogy tényleg elküldik a szükséges programot. Inkább csak azzal foglalkoznak, hogy újabb vírusokat készítsenek és terjesszenek, és csak arra várnak, hogy az elkeseredett áldozatok pénzt küldjenek a munkálatok finanszírozásához.

Nem hisszük, hogy a bűnözők tényleg elküldik a visszafejtő programot, ha az áldozat fizet, ezért ha nem szeretné pénzét is elveszíteni, ne kockáztasson a bitcoinok elküldésével. Gondoljon arra is, hogy ezzel támogatná a hackerek további garázdálkodásait.

Ha számítógépébe bejutott a Cerber malware, azt tanácsoljuk, hogy azonnal lásson hozzá az eltávolításához. A Cerbert automatikusan eltávolíthatja egy antimalware szoftverrel, például a FortectIntego legújabb változatával. Önállóan észleli és el is távolítja a vírushoz tartozó fájlokat.

Honnan érkezik a Cerber Decryptor?

Mikor a Cerber vírus egy áldozat számítógépébe jut, könnyen észrevehető helyen, például az Asztalon üzenetet hagy. Ez tájékoztatja az áldozatot, hogy a Tor böngésző segítségével meg kell nyitnia egy weboldalt, ahol megvásárolhatja a Cerber Decryptort.

Ahogyan már említettük is, ezt NEM szabad megtennie. Ne feledje, hogy a Cerber fizetési oldala is tömve lehet kártékony hivatkozásokkal, amelyek további vírusos oldalakat nyithatnak meg. Ne próbálja meg megbízhatatlan személyektől megvásárolni a fájlokat, inkább távolítsa el a Cerber malware-t.

Hogyan távolítható el a Cerber Decryptor?

Ha számítógépét megfertőzte a Cerber vírus, mielőtt szabaduljon meg a kártevőtől egy antimalware szoftver segítségével. A fájlok visszaállításának egyetlen biztosan működő módja, hogy visszamásolja őket egy külső tárolóról. Jegyezze meg, hogy időről időre biztonsági másolatokat kell készítenie adatokról egy külső tárolóra, hogy ha egy újabb ransomware jut a rendszerbe, visszaállíthassa a fájlokat.

Ha megvásárolta a Cerber Decryptort, mert nem voltak mentései, és a szoftver esetleg tényleg vissza is fejtette a fájlokat, akkor is mielőbb el kell távolítania ezt a programot is. Trójaiakkal fertőzhették meg, amelyek további vírusokat tölthetnek le. Telepítsen egy megbízható antimalware programot, amellyel automatikusan eltávolíthatja a Cerber Decryptort. Egy antimalware azt is ellenőrizni tudja, hogy fertőzött volt-e a visszafejtő.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Cerber Decryptor

Cerber Decryptor eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: Cerber Decryptor törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: FortectIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (Cerber Decryptor) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

Cerber Decryptor eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a FortectIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden Cerber Decryptor elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt Cerber Decryptor, használjon megbízható antispyware programot, például: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken