ClientConnect Ltd törlés (egyszerű eltávolítási útmutató)

Eltávolítási Útmutató - ClientConnect Ltd

Mi az, hogy ClientConnect Ltd?

Mi az a ClientConnect Ltd?

A ClientConnect Ltd egy hírhedt fejlesztőcsapat, akik a Trovi böngészőeltérítő létrehozásáról ismertek. Az eltérítő több néven is ismert, például: Lab.trovi.com, Trovi, Trovi.com. Akármi is legyen a nevük, a ClientConnect Ltd mindegyik böngészőeltérítője a trovi.com-ra cseréli a korábbi kezdőlapokat, alapértelmezett keresőket és új fül tartalmakat. Habár a Bing keresőből hozza be a találatokat, nagyon fontos ismerni a különbséget az eredeti Bing és a Bing Powered by Trovi Search találatai között. A Bing Powered by Trovi Search találatai a háttérben szinte minden esetben szponzorált linkekre és hirdetésekre módosulnak, ráadásul a vállalat a személyes adatokat sem tartja tiszteletben, mert böngészős sütik segítségével, a felhasználó beleegyezése nélkül megfigyelik a felhasználó webes szokásait: a meglátogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat, a kattintásokat, a keresett kifejezéseket és így tovább. Sőt, az IP-címeket, a számítógép helyzetét és bizonyos személyes beazonosításra is felhasználható adatokat is megfigyelnek.

Azt is fontos megemlítenünk, hogy a ClientConnect böngészőeltérítőihez a Search Protect beépülő is csatlakozik, amely letiltja a böngészők beállításainak módosítását, tehát lehetetlenné válik a trovi.com átirányító leváltása egy másik, megbízható keresőre. Szerencsére nincs veszve minden akkor sem, ha a ClientConnect blokkolja a böngészőeltérítő eltávolítását. Habár a kézi helyreállítás nehézkes lehet, a SpyHunter 5, vagy valamelyik más megbízható antispyware program segítségével könnyedén eltávolíthatja a hxxp://www.trovi.com vírust és komponenseit.

Hogyan juthat a rendszerbe a ClientConnect Ltd?

A ClientConnect Ltd adware-jei a Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer és Safari böngészőkbe is képesek beépülni. Ez azt jelenti, hogy mindegyikben felbukkanhat a hxxp://www.trovi.com mint kezdőlap és alapértelmezett kereső. A behatoló általában elsietett telepítések következtében jut a rendszerbe. A ClientConnect Ltd Trovi Search szoftverét is leginkább szoftvermellékletekként terjesztik. Például a Manuals Search vagy az Install Converter (főleg az ourtoolbar.com eszköztárai) telepítőit alaposan megvizsgálva észrevehetjük azokat a jelölőnégyzeteket, amelyek a Trovi Search-öt állítanák be kezdőlapként és a hxxp://www.trovi.com-ot az alapértelmezett keresőként. Hogy meg tudja védeni magát a böngészőbeállítások engedély nélküli módosításoktól, a veszélyes weboldalaktól és a személyes adatok kiszivárogtatásától, el kell kerülnie a kétes eredetű ingyenes programokat. Telepítéskor pedig fontos, hogy a gyors telepítések helyett válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módokat, mert csak így lesz lehetősége elutasítani a kéretlen mellékleteket.

Hogyan távolítható el a ClientConnect Ltd vírus?

A ClientConnect Ltd átirányító vírusok és böngészőeltérítők nem sokban különböznek a konkurens kártevőktől: kétes weboldalakat nyitnak meg, félrevezető hirdetéseket jelenítenek meg, kémkednek a felhasználók után, lefoglalják a rendszer erőforrásait és így tovább. Nem szabad tehát beletörődni a Trovi Search és a ClientConnect Ltd egyéb adware-einek és böngészőeltérítőinek jelenlétébe. Ahogy már említettük is, a vállalat a Search Protect segítségével próbálja megakadályozni a szoftverei eltávolítását, ezért azt tanácsoljuk, hogy egy megbízható antimalware programmal lásson hozzá a számítógép megtisztításához.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken