COM surrogate vírus eltávolítása (2017. júl frissítése) - eltávolítási útmutató

Eltávolítási Útmutató - COM surrogate vírus

Mi az, hogy COM surrogate vírus?

Mi az a COM surrogate vírus?

COM surrogate virus

A COM surrogate vírus (felbukkanhat Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus néven is) egy veszélyes trójai vírus, amelyet jelenleg is nagy erőkkel terjesztenek az interneten. Ha bejut egy számítógépbe, módosítja annak beállításait és veszélyes működésbe kezd: Biztonsági szakértők szerint a vírus feladata, hogy pénzt termeljen az áldozatok számítógépen tárolt személyes adatainak megszerzésével. Ez azonban még nem minden. A COM surrogate vírus további fertőzéseket is a rendszerbe juttathat, hackerek kezébe adhatja a számítógép feletti irányítást, és más hasonló problémákat is okozhat.

Hogy mik a jelei annak, hogy a vírus a rendszerbe jutott? Érdemes odafigyelni a számítógép sebességére. Számos Windows rendszert használó áldozat (a kártevő nem csak a Windows-t képes megtámadni) időszakos lassulásokat tapasztal, de talán még többen vannak azok, akiknek rendszere teljesen lelassult és gyakran összeomlásokat is produkál. Gondok jelentkezhetnek bizonyos programok, például a Word, Excel, Jegyzettömb elindításakor is.

Ismeretlen bejegyzések bukkanhatnak fel a Feladatkezelőben, furcsa programok jelenhetnek meg a Start menüben, és a böngészők ismeretlen weboldalakra irányíthatnak át. Ha az ön számítógépén is jelentkeztek a fenti problémák, ne vesztegesse az időt, a COM surrogate vírus nagyon veszélyes fertőzés. Az eltávolítás legmegbízhatóbb módja, ha teljes rendszervizsgálatot futtat a FortectIntego legújabb változatával, vagy egy másik megbízható antispyware programmal.

COM surrogate virus

Hogyan juthat a rendszerbe a COM surrogate vírus?

Ezt a vírust több módon is terjesztik. Sajnos nem minden módszert ismerünk, ezért legyen különösen óvatos és ellenőrizze számítógépe biztonsági funkcióit. Bizonyosodjon meg róla, hogy antivírus és antispyware programjai naprakészek! Ezek a programok meg tudják akadályozni a Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus bejutását.

A megelőzés itt még nem ér véget: A legbiztosabb, ha elkerülni az illegális weboldalakat, nem nyit meg gyanús e-maileket, nem tölt le feltehetőleg fertőzött csatolmányokat és nem kattint rá a böngészés közben megjelenő hirdetésekre. Ha valamilyen hirdetés azt ajánlja fel, hogy frissíti a Flash Player-t, az FLV Playert vagy más hasonló programot, azonnal zárja be az ablakot. A programok frissítéseit mindig a hozzájuk tartozó hivatalos weboldalról töltse le.

Azt már mondanunk sem kell, hogy nem szabad beletörődnie a COM surrogate vírus jelenlétébe. Ha a fertőzés legkisebb gyanúja is felmerül, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távoíltható el a COM surrogate vírus?

Ha meg szeretné védeni bizalmas adatait, például felhasználóneveit, jelszavait és (nem utolsó sorban) banki adatait, mielőbb távolítsa el a COM surrogate trójait. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy teljes rendszervizsgálatot futtat egy megbízható antispyware programmal.

Mi a következőket ajánljuk: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Kérjük, hogy NE a manuális eltávolítási módszert használja, mert véletlenül fontos rendszerfájlokat is törölhet, amely csak további problémákhoz vezetne.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken