delta-homes.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A delta-homes.exe egy rosszindulatú futtatható fájl, amely a felhasználó tudta nélkül is a rendszerbe juthat. Mi több, nem csak erre a fájlra bukkanhatunk rá számítógépünkön, mert a delta-homes.com keresővel együtt terjed. Ezt a keresőmotort már régóta böngészőeltérítőként és potenciálisan kéretlen programként tartják számon, tehát ha az ön böngészőjébe is beépült, ideje teljes rendszervizsgálatot futtatnia egy naprakész antispyware-rel. A vizsgálattal nemcsak a delta-homes.exe-t távolíthatja el, hanem minden egyéb hozzá tartozó elemet is.

Szóval ha a delta-homes.exe megjelent Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome vagy egyéb típusú böngészőjében, a rendszert egyértelműen potenciálisan kéretlen program fertőzi. Az ilyen programokat általában freeware és shareware szoftverek opcionális mellékleteként terjesztik. Szerencsére nem nehéz elkerülni őket, de ehhez alaposan oda kell figyelni az internetről beszerzett ingyenes programok telepítésére – ez pedig nagyon megkönnyíti az adware-ek, böngészőeltérítők és más potenciálisan kéretlen programok terjedését. Ha nem szeretne ilyen programot a rendszerbe engedni, kerülje el a ‘gyors’, ‘egyszerű’, stb. telepítési módokat. Az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb.) módot kell választania, és minden lépést át kell olvasnia.

Ha a Delta Homes-nak sikerül a rendszerbe jutnia, a delta-homes.exe segítségével minden rendszerindításkor betölti önmagát. Fontos, hogy emellett letiltja a népszerű keresőszolgáltatásokat, például a Google-t és a Yahoo-t is. Célja, hogy a saját, előre módosított keresési találatait jeleníthesse meg az áldozatnak. Ne feledje, hogy ezek a találatok egyenes utat jelentenek a további malware-eket és vírusokat rejtő kétes weboldalakra. Ha meg szeretne szabadulni a Delta Homes-tól, vizsgálja át a rendszert a következő programok valamelyikével és törölje a detektált kártevőket: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás