deltaTlbr.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl jelenleg öt különböző verzióval rendelkezik, a legújabb sorszáma az 1.8.20.0. A delta-homes.com böngészőeltérítővel együtt jut a rendszerbe és böngészősegédként funkcionál. A deltaTlbr.dll bejegyzésünk megírásának idején még csak az Internet Explorerbe képes beépülni. Ha ez a .dll fájl az ön számítógépén is megjelent, megtalálhatja a C:\Program Files útvonalon. A fájl mérete körülbelül 300.21 kilobájt.

Természetesen mielőbb el kell távolítania a deltatlbr.dll-t és a hozzá tartozó komponenseket, mert jelenléte problémákat okozhat a rendszerben. Először is eltérítheti a böngészőket. Ahogy erről már rengetegen be is számoltak, a delta-homes.com módosítja a kezdőlapot, az alapértelmezett keresőmotort, az új fül tartalmát és más rendszerbeállításokat is – engedély nélkül. Emellett letilthatja a Google-t, a Yahoo-t és a Binget, valamint más híresebb keresőoldalakat is, hogy a Delta Homes Search használatára kényszerítse az áldozatokat. Nem számít, hogy a Delta Homes Search külseje alapján megbízhatónak tűnik; problémás oldalról van szó. Tudnia kell, hogy a Delta-homes.com-ot reklámokkal támogatják, tehát a megjelenített keresési találatokat módosítják, hogy affiliate weboldalakra juttassák a látogatókat. Ha ez nem lenne elég, a böngészést folyamatosan felugró hirdetésekkel szakítja meg, amelyek célja szintén az, hogy előre meghatározott weboldalakra irányítsa az internetes forgalmat. A deltaTlbr.dll Nem utolsó sorban a böngésző működésének lelassulását is okozhatja.

Összességében tehát a deltaTlbr.dll, valamint a delta-homes.com-hoz, a Delta Toolbar-hoz és a hasonló programokhoz tartozó fájlok is egyértelműen eltávolítandóak.Ehhez futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal! Tesztjeink eredményei azt mutatják, hogy ebben az esetben a FortectIntego a legjobb választás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás