DNSLockington.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Amit a DNSLockington.exe fájl kapcsán tudni kell

A DNSLockington.exe a DNS Unlocker egyik komponense. A DNS Unlocker egy hírhedt reklámokkal támogatott számítógépes parazita, amely megállíthatatlan hirdetéseket jelenít meg a böngészőkben. A DNSLockington.exe tehát egy összetett program, amely a hirdetések megjelenítéséért felelős. A DNS Unlocker hirdetései első ránézésre hasznosnak tűnhetnek, mert kiváló akciókat, árösszehasonlításokat és más, webáruházakban hasznosítható információkat kínálnak. Sajnos mindegyiket úgy készítették, hogy előre meghatározott weboldalakra juttassák a felhasználókat. Mondanunk sem kell, hogy mennyire bosszantó a folyamatos átirányítás, ezért mostanra rengetegen próbálnak információkat találni arról, hogy honnan is jönnek ezek a hirdetések.

Ne kattintson a DNSLockington.exe által megjelenített hirdetésekre, mert veszélyes weboldalakra juttathatják, amelyek számos különböző féle kétes, esetleg ártalmas tartalmat rejthetnek. Fontos, hogy ezek a weboldalak általában megbízhatónak tűnnek, ezzel is megpróbálva rávenni az áldozatot az ajánlott szoftverek telepítésére. Általánosságban minden olyan hirdetést el kell kerülnie, amelyen „Brought to you by…”, „Ads by…” vagy „Powered by…” felirat van, mert adware program jeleníti meg őket. Ahogyan említettük is, ezeket a hirdetéseket megnyitva gyanús weboldalakra kerülhet, ahonnan további parazitákkal fertőzheti meg a számítógépet.

Hogyan jut a rendszerbe a DNSLockington.exe?

A DNSLockington.exe általában a felhasználók figyelmetlensége miatt jut a rendszerbe. Más ingyenes programok mellékleteként terjed, ezért a figyelmetlen felhasználók a rendszerbe engedhetik, ha az alapértelmezett telepítési módokat választják; a biztonsági szakértők egyöntetűen az ajánlott beállítások elkerülését javasolják, mert ezek nem jelenítik meg a kéretlen mellékletek elutasításához szükséges beállításokat. Fontos tehát, hogy mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, és olvassa át a megjelenő lépéseket.

Kerülje el továbbá az ismeretlen feladóktól származó gyanús e-maileket. Egyáltalán ne nyissa meg ezeket a leveleket; kártékony hivatkozásokat vagy mellékleteket tartalmazhatnak, amelyek adware-ekkel vagy más potenciálisan kéretlen programokkal fertőzhetik meg a számítógépet.

Mi a teendő, ha a DNSLockington.exe már a rendszerbe jutott?

Ahogy már említettük is, a DNSLockington.exe egy komplikált program, ezért a megfelelő eltávolításhoz némi jártasság szükségeltetik. Ha saját kezébe szeretné venni az ügyet és kézzel távolítaná el a DNSLockington.exe fájlt, nyissa meg a következő bejegyzést: Hogyan távolítható el a DNS Unlocker vírus? (Eltávolítási útmutató), ahol részletes leírást talál a DNS Unlocker és a DNSLockington.exe eltávolításához. Mi azonban azt tanácsoljuk, hogy inkább egy hatékony malware eltávolító szoftvert, például a FortectIntego legúabb változatát használja, mert így automatikusan eltávolíthatja a veszélyes fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken