DownTango törlés

Eltávolítási Útmutató - DownTango

Mi az, hogy DownTango?

A DownTango egy adware, tehát nem kártevő, de működésének néhány rosszindulatú tulajdonságát biztosan senki sem szeretné megtapasztalni. Általában eszköztárat telepít és minden telepített böngészőben átirányításokat indít, jellemzően valamilyen kereskedelmi weboldalra vagy a downtango.com-ra. Mi több, a programhoz tartozó eltávolítófájl nem működik, ezért az eltávolítás meglehetősen problémás. Nem számít, hogy hasznos alkalmazásnak tűnik, amelyet még a Cnet és a Softpedia is ajánl. Haszontalan és sűrűn bosszantó program, amely minden böngészőbe beépülhet, így a Google Chrome-ba, a Mozilla Firefoxba és az Internet Explorerbe is.

HONNAN SZEREZHETŐ BE A DOWNTANGO?

A Downtangot több helyen is hirdetik online, és letölthető a hivatalos weboldalról. Az eszköztár egy másik terjedési módja azonban rosszindulatú: freeware és shareware programok mellé csomagolva is a rendszerbe juthat. Fontos ezért odafigyelni az ilyen programok telepítőire; el kell utasítani minden kéretlen elemet. Ha a Downtango bejut, módosítja a rendszer bizonyos beállításait és hozzálát a böngészés rendszeres megszakításához. Mindennek az eredményei a Tango Toolbar Search a böngészőkben és a folyamatos átirányítások például a search.certified-toolbar.com-ra vagy a downtango.com-ra. Ha ez az adware az ön számítógépén is felbukkant és nem szeretné használni, kövesse eltávolítási útmutatónkat.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A DOWNTANGOT?

A Downtango eltávolítását a rendszer ‘Program eltávolítása’ menüjében kell kezdeni. Ezután állítsa helyre a böngészőket:

Nyissa meg a Google Chrome-ot -> Kattintson a menügombra -> ‘Beállítások’ -> ‘Keresőmotorok kezelése’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Mozilla Firefox:

Nyissa meg a Mozilla Firefoxot -> A keresősávban kattintson a jelenlegi kereső ikonjára -> ‘Keresőszolgáltatások kezelése’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Internet Explorer:

Nyissa meg az IE-t -> Kattintson a fogaskerékre -> ‘Bővítmények kezelése’ -> ‘Keresésszolgáltatók’ -> Távolítsa el a szükségtelen keresőket, majd állítson alapértelmezettként egy megbízható motort!

Ajánlott ezután egy teljes rendszervizsgálatot indítani a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner naprakész változatával, hogy az összes rosszindulatú programot eltávolíthassa. Ha az átirányítások továbbra sem szűnnek: Hogyan kell megállítani a Google átirányításokat

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken