DriverAgent Plus törlés (eltávolítási instrukciók) - (frissítve: 2017. okt)

Eltávolítási Útmutató - DriverAgent Plus

Mi az, hogy DriverAgent Plus?

Tévedések a DriverAgent Plus-szal kapcsolatban

Példa kép a DriverAgent Plus-ról

A DriverAgent Plus egy számítógépoptimalizáló program, amelyet az eSupport.com Inc. fejleszt. A szoftvert arra készítették, hogy hiányzó vagy elavult illesztőprogramokat keressen. Kompatibilis a Windows XP-től kezdve egészen a Windows 10-ig.

A program letölthető a honlapjáról. Emellett korábban már találkozhatott vele más szoftver telepítése közben. Akik nem megfelelően végzik a telepítéseket nem biztos, hogy észreveszik a szoftver telepítésére vonatkozó ajánlatot, és úgy gondolhatják, hogy engedély nélkül jutott a rendszerbe. Emiatt sokan potenciálisan kéretlen programként tekintenek rá.

Szeretnénk kiemelni, hogy a DriverAgent Plus NEM számítógépes vírus. A program nem rosszindulatú, nem juthat a rendszerbe a felhasználó hozzájárulása nélkül. Az egyetlen problémát az jelenti, hogy sokan nem megfelelően végzik a telepítéseket, és ezért észre sem veszik, hogy engedélyt adnak más szoftverek telepítésére is.

Ha nem szeretne ilyen mellékleteket (vagy potenciálisan kéretlen programokat) telepíteni, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot kell választania, hogy láthassa és elutasíthassa a mellékleteket.

Sokan arról is beszámoltak, hogy a DriverAgent Plus telepítése után több online hirdetést láttak, kétes weboldalakra kerültek és egyéb problémákkal is találkoztak. A fő problémát itt az jelenti, hogy ezek a felhasználók harmadik felek weboldalairól töltötték le a programot, nem a hivatalos oldalról.

A nem hivatalos letöltőoldalak gyakran rejtenek adware-eket, böngészőeltérítőket és más potenciálisan kéretlen programokat, és ezek lehetnek felelősek például a hirdetésekért, nem a Driver Agent.

Ha szándékosan telepítette a PC-optimalizálót, de most el szeretné távolítani, ezt megteheti úgy, mint más alkalmazások esetében. Ha szoftvercsomag formájában telepítette, könnyen lehet, hogy potenciálisan kéretlen programot is feltelepített, és az okozza a problémákat. A DriverAgent Plus-nak ehhez semmi köze.

Képernyőkép a DriverAgent Plus-rólA DriverAgent Plus egy számítógépoptimalizáló program, amely hibás, elavult vagy hiányzó illesztőprogramokon segít.

A PC-optimalizáló programok telepítése

A DriverAgent Plus hivatalos weboldallal rendelkezik, de letölthető különböző harmadik felek oldalairól is. Könnyen hozzáférhető tehát azok számára, akik illesztőprogramokkal kapcsolatos problémákat próbálnak elhárítani.

Emellett telepítők is hirdethetik. Ez egy alapvetően ártalmatlan marketinges módszer, de fejfájást okozhat azoknak, akik nem figyelnek a telepítésekre.

Ha internetről letöltött programok készül telepíteni, gyakran lehetőséget kap az egyéni/custom (vagy haladó/advanced vagy hasonló) telepítési mód és a gyors/quick (vagy ajánlott/recommended stb.) telepítési mód közötti választásra. Ha az utóbbi módot választja, sok esetben hallgatólagos beleegyezést ad a csomagban lévő minden program telepítésére. Így juthat be a DriverAgent Plus is.

Ha el szeretné kerülni a kéretlen alkalmazásokat, mindig a részletes telepítési módot válassza és minden lépést olvasson el. Ha olyan sorokat lát, amelyek bejelölésével harmadik felektől származó alkalmazások telepítésére adna engedélyt, figyeljen, hogy ne tegyen jelölést a sorok elé. Így a mellékletek nem fognak a rendszerbe jutni.

Fontos tehát kiemelni, hogy a DriverAgent Plus NEM juthat a rendszerbe engedély nélkül. Figyeljen oda a telepítésekre.

A Driver Agent Plus eltávolítása

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a program nem rosszindulatú, NEM tartozik a számítógépes vírusok közé. A Driver Agent Plus eltávolítása tehát egyszerű. Könnyedén megtehető a Vezérlőpultból elérhető Program eltávolítása menüből.

  1. Kattintson a Start menüre, majd válassza a Vezérlőpultot.
  2. Kattintson a Programok kategória Program eltávolítása lehetőségére.
  3. Keresse ki a listából a DriverAgent Plus elemet és kattintson az Eltávolítás gombra.
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Akkor is ezeket a lépéseket kell követnie, ha a programot véletlenül telepítette valamilyen freeware vagy shareware mellékleteként.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken