Easy Driver Pro törlés

Eltávolítási Útmutató - Easy Driver Pro

Mi az, hogy Easy Driver Pro?

Mi az az Easy Driver Pro?

Az Easy Driver Pro egy újabb megtévesztő PC-optimalizáló program, amely rossz hatással lehet a számítógépre és megpróbálhatja rávenni a felhasználókat a teljes változat megvásárlására. A program fejlesztői a következőt állítják:

“Easy Driver Pro was designed to scan and locate the necessary drivers for your PC. The easy to use user interface allows even a novice to use Easy Driver Pro without difficulty.
Using Easy Driver Pro will not only save you time and money, it can keep you from installing the wrong driver for your computer.
Easy Driver Pro will identify your PCs hardware devices and will find the most up to date drivers for them.”

Rengeteg internetező elhitte, hogy a program tényleg hatásos. Miután a rendszerbe jutott, “teljes rendszervizsgálatot” indít, majd elavult illesztőprogramokról szóló listát jelenít meg és elajánlja ezek eltávolítását vagy frissítését. A találatok sajnos becsapások, vagy nem létező illesztőprogramok, vagy megfelelően működő, naprakész “példányok”, tehát eltávolítani semmiképp nem kell őket. Ez a scareware egyébként azt is állíthatja, hogy az egyik illesztőprogram haszontalan és csak lelassítja a számítógépet. A program fő célja, hogy az értesítésekkel rávegye a mit sem sejtő felhasználókat a teljes változat, az Easy Driver Pro megvásárlására. Habár előfordulhat, hogy a program tényleg detektál elavult drivereket, és lehet, hogy a teljes változat megvásárlása után el is tudja távolítani őket, a szolgáltatás mégis gyanús és nem működik megfelelően. A számítógép teljesítményén valószínűleg nem fog javítani. A nem megfelelő működése miatt scareware-ként osztályozzuk, különösen azért, mert megpróbálja kicsalni a felhasználók pénzét. Jól gondolja meg, hogy megvásárolja-e a teljes változatot, mert nemcsak a kifizetett összeget veszítheti el, de hackerek kezébe juttathatja bankkártyája adatait is. Az EasyDriver Pro a Super Optimize másolata. Ha tehát már feltelepítette bármelyiket is, mielőbb távolítsa el és keressen egy megbízhatóbb alternatívát.

Hogyan juthat a rendszerbe az Easy Driver Pro?

Habár az Easy Driver Pro-t a hivatalos weboldalán és letöltőoldalakon is hirdetik, nem túl népszerű program, szándékosan ritkán töltik le. A fejlesztők ezért a bundling nevű megtévesztő terjesztési módszerhez folyamodtak. Az Easy Driver Pro-t tehát ingyenes programok telepítőihez csomagolják, ezért nagyon fontos odafigyelni az ingyenes programok telepítési folyamataira, különben kéretlen programok juthatnak a rendszerbe. Az Easy Driver Pro működik a Windows XP, a Windows Vista, a Windows 7 és a Windows 8 rendszereken is, ezért meglehetősen nagy a potenciális áldozatok száma. Ha el szeretné kerülni ezt a szoftvert, mindenképpen válogassa meg a letöltött programokat és figyeljen oda a telepítésekkor. Nem szabad nemtörődöm módon letöltögetni és telepítgetni. Érdemes elolvasni a programok végfelhasználói licencszerződését, a többi felhasználó kommentjeit és a programteszteket is. A legfontosabb azonban, hogy ne a gyors, ajánlott, stb. telepítési módot válassza a telepítő indulásakor, mert ezek kérdés nélkül feltelepítik a mellékleteket is. A haladó/advanced vagy egyéni/custom telepítési módot kell választania, mert így meg fognak jelenni a kéretlen programok és a telepítésüket szabályzó jelölőnégyzetek. Ismételjük, hogy nem szabad elsietni a telepítéseket, ha nem szeretné idejét adware-ek, potenciálisan kéretlen programok, scareware-ek vagy akár vírusok eltávolítására pazarolni. Ha már véletlenül telepítette az Easy Driver Pro-t, mindenképp el is kell távolítania a rendszerből. Kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót!

Hogyan távolítható el az Easy Driver Pro?

Ne dőljön be az Easy Driver Pro becsapós rendszervizsgálatainak és értesítéseinek, és semmiképp ne fizessen a teljes változatért. Mielőbb távolítsa el a programot, mert csak így szabadulhat meg a rendszerlassulásoktól és az egyéb problémáktól. Törölheti a programot manuálisan a lenti instrukciókat követve, de feltelepíthet egy megbízható antispyware programot is. Mi a következőket ajánljuk: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner.

Az Easy Driver Pro kézi eltávolításához szükséges lépések a következők:

  • Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása (Windows XP-n az utóbbi Programok telepítése és törlése)
  • Keresse itt ki az Easy Driver Pro-t.
  • Távolítsa el, és az összes többi kétes bejegyzést is.
  • Zárja be az ablakot.

Ha Windows 8 rendszert használ, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. A megjelenő gyorsmenüben válassza a ‘Vezérlőpult’ gombot, az új ablakban pedig a Program eltávolítása’ menüpontot.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken