.exx File Extension vírus eltávolítása (egyszerű eltávolítási útmutató)

Eltávolítási Útmutató - .exx File Extension vírus

Mi az, hogy .exx File Extension vírus?

Hogyan fertőzhet meg az .exx File Extension vírus?

Fontos azzal kezdenünk, hogy az .exx File Extension vírus a ransomware, azaz zsarolóvírus kategóriába tartozik. Amint a rendszerbe jut, titkosítja a fájlokat, letiltja az internetkapcsolatot, és értesítést jelenít meg, miszerint az áldozatnak váltságdíjat kell fizetnie, hogy megkapja a fájlok visszaállításához szükséges kódsort. A kód nélkül nem lehet megnyitni a fájlokat (videók, képek, dokumentumok és minden más), mert a vírus az RSA 2048-bites titkosítási módszerrel kódolta őket. Természetesen egyáltalán nem ajánlott megvásárolni a kódot, mert ezzel csak elősegítené, hogy a hackerek tovább garázdálkodhassanak. Ehelyett távolítsa el az .exx File Extension vírust egy megbízható antispyware program segítségével. Egy megfelelő programmal más ransomware fenyegetéseket is eltávolíthat, például a Teslacryptet és a vvv file extension vírust.

A malware terjedéséről elmondható, hogy nem nehéz kiszúrni. A legújabb hírek szerint az .exx File Extension ransomware a következő módszerekkel terjed:

 • csaló hirdetések. Ezek a kártékony felugró hirdetések általában megbízható programok frissítéseinek álcázzák magukat. Megjelenhet Java, Flash Player, FLV Player vagy más program frissítéseként is.
 • fertőzött weboldalak. A hírek szerint egy ransomware-ekhez kötődő trójai vírus bejuthat a WordPress weboldalakra, ahonnan ransomware-ekkel fertőzheti meg a látogatókat. Emellett illegális weboldalakról is bejuthat a fertőzés, például torrentoldalakról és felnőtt tartalmú lapokról.
 • spam és félrevezető e-mailek. Ezek az üzenetek potenciális bevételről, áresésről, prémium tagságról és más csábító lehetőségekről szólnak. Amint az áldozat megnyitja a csatolt fájlt, az .exx File Extension vírus a rendszerbe jut.

Az .exx File Extension cryptomalware elkerülése:

Szerencsére nem nehéz elkerülni az .exx File Extension vírus bejutását, és ezzel azt a rendkívül kellemetlen felfedezést, hogy a személyes fájlokat visszafejthetetlen titkosítás kódolta le. Mindig használjon naprakész antispyware programot! Csak egy megbízható antispyware védheti meg a fertőző letöltésektől és a hasonló veszélyektől. Kerülje el az illegális weboldalakat, mert ezeknek a fő céljuk pont az, hogy fertőzéseket juttassanak a számítógépekre. Végül pedig ne használjon illegális programokat, crackeket és hasonló fájlokat. Ha valamilyen célprogramra van szüksége, de nem akar fizetni, feltört változatok helyett keressen egy legálisan ingyenes programot. A feltört szoftverek gyakran malware-ekkel fertőzöttek.

Az .exx File Extension vírus eltávolítása:

Ha „.exx” kiterjesztésű fájlokat talál .png, .jpeg és más fájljai helyett, a számítógépet minden bizonnyal ransomware fertőzte meg. Azonnal csatlakoztassa le a számítógépet az internetről, mert a szoftver a felhős tárhelyekkel, például a Dropbox-szal szinkronizált fájlokat is titkosítja. Emellett az USB-s meghajtókat, pendrive-okat is ki kell emiatt húznia. Csak ezután érdemes az .exx File Extension vírus eltávolításával törődnie. Íme a részletes útmutató:

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - .exx File Extension vírus

.exx File Extension eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: .exx File Extension törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (.exx File Extension) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

.exx File Extension eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a RestoroIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden .exx File Extension elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt .exx File Extension, használjon megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken