Facebook “hahaha” vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Facebook “hahaha” vírus

Mi az, hogy Facebook “hahaha” vírus?

A Facebook “hahaha” vírus egy kártékony szoftver, amelyet a Facebookon terjesztenek privát üzenet formájában. A Facebook virus más verzióihoz hasonlóan ez a változat is úgy terjed, hogy ráveszi az embereket bizonyos kártékony linkek megnyitására és ezzel a vírus letöltésére (amely például a következő fájlneveket is használja: Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip). A potenciális áldozatokat trükkös, a nyelvi korlátokat áthidalni próbáló üzenettel próbálja belecsalni a csatolmány megnyitásába. Az üzenet a következő: “hahaha”. Amint a kártékony fájlok a rendszerbe jutottak, a malware megkezdi működését. Tudomásunk szerint a Facebook “hahaha” vírus fő feladata a bitcoinbányászat, de más veszélyes folyamatokra is használható. Ha arra lett figyelmes, hogy számítógépe jóval lassabb a szokottnál, vagy a Facebook-fiókja “hahaha” (vagy hasonló) üzeneteket küld ismerőseinek, számítógépét minden bizonnyal malware fertőzi.

Hogyan juthat a rendszerbe a Facebook “hahaha” vírus?

Ahogy már korábban is említettük, a Facebook “hahaha” vírust a “hahaha” üzenettel terjesztik Facebook-üzenet formájában. Az esetek többségében úgy tűnik, mintha az egyik ismerős küldte volna az üzenetet; nem csoda tehát, hogy a vírus hatékonyan terjed. Ha rákattint az üzenetre, számítógépe automatikusan hozzálát a vírus terjesztéséhez, így az ismerősök is megkaphatják a fertőzést, akármilyen operációs rendszert is használjanak. A Facebook “hahaha” vírus ráadásul veszélyes folyamatokat is indíthat a megfertőzött számítógépeken, valamint bitcoinbányászatra is kényszerítheti a rendszert. Kérjük, hogy kerülje el a gyanús üzeneteket, akármilyen megbízhatónak vagy érdekesnek is tűnnek. Ha már rákattintott a fertőző csatolmányra, el kell távolítania a Facebook “hahaha” vírust. Erről a következő bekezdésben bővebben is írunk.

Hogyan távolítható el a Facebook “hahaha” vírus?

Amennyiben az ön számítógépét is megfertőzte a Facebook “hahaha” vírus, át kell vizsgálnia a rendszert a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatával. Ellenkező esetben komoly problémák jelentkezhetnek, például a rendszer használhatatlanná lassulása, vagy további vírusok megjelenése.Érdemes lehet felvennie a kapcsolatot Facebook-ismerőseivel és tájékoztatni őket az esetleges fertőző üzenetekről.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken