Fast And Safe törlés

Eltávolítási Útmutató - Fast And Safe

Mi az, hogy Fast And Safe?

A Fast And Safe (avagy Fast&Safe) egy újabb kétes alkalmazás, amelyet hasznos programként próbálnak rásózni a felhasználókra. A Fast And Safe fejlesztői azt állítják, hogy a program segítségével megvédhető a számítógép a különböző kéretlen szoftverektől, szemmel tarthatóak az internetes tevékenységek, letilthatóak a kártékony fájlok és akár a böngészők is felgyorsíthatóak. Hasznos kis alkalmazásnak hangzik, nem igaz? Sajnos mindezt csak azért állítják a fejlesztők, hogy rávegyék az internetezőket a Fast And Safe telepítésére. A program valójában adware, így meglehetősen kétes tevékenységeket folytat a háttérben. Ha bejut a rendszerbe, szinte másodpercenként jelenít meg bosszantó hirdetéseket. Ne bízzon meg a programban, ne dőljön be az olcsó trükkjeinek – a következmények súlyosak lehetnek.

Hogyan juthat a Fast And Safe a rendszerbe?

A Fast And Safe beszerzése könnyű… az eltávolítása viszont egyáltalán nem. Terjesztik egyrészt a hivatalos weboldalon is, ezért innen közvetlenül letölthető. A honlapon kívül a rendszerbe juthat különböző ingyenes programok mellékleteként is, ezért fontos leellenőrizni minden telepítésre kiszemelt alkalmazást, nehogy véletlenül a Fast And Safe vírust is telepítse. A telepítők indításakor mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot, ha ismeretlen szoftvert készül telepíteni, így átolvashatja a telepítés minden fontos elemét és kiszúrhatja a kéretlen csatolmányokat. Az ilyenek telepítését mindig utasítsa el! Sajnos sokan nem veszik észre a mellékelt reklámprogramokat; ha az ön figyelmét is elkerülte egy ilyen program, kövesse eltávolítási útmutatónkat.

Hogyan távolítható el a Fast And Safe?

Biztonsági szakértőink által megírt eltávolítási útmutatónkat követve percek alatt megszabadulhat a Fast And Safe hirdetéseitől.

  • Fast And Safe eltávolítása a számítógépről:

1. Kattintson a Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása gombokra.
2. A Program eltávolítása menüben keresse meg a mostanában telepített/gyanús programokat (például a Fast And Safe-et, amelyet a Globaldev készített).
3. Az Eltávolítás gomb segítségével törölje ezeket a programokat.

  • Állítsa helyre a böngészőket (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome):

Internet Explorer:
1. Nyissa meg az Internet Explorert, kattintson a fogaskerékre, majd ‘Eszközök’ → ‘Internetbeállítások’.2. Menjen a ‘Speciális’ fülre, majd pipálja ki a ‘Személyes beállítások törlése’ lehetőséget.3. Nyomja meg az ‘Alaphelyzetbe állítás’ gombot.4. Indítsa újra a böngészőt.

Mozilla Firefox:
1. Nyissa meg a Mozilla Firefoxot, nyomja meg a menügombot, majd a kérdőjelet, és kattintson a ‘Hibakeresési információ’ gombra.
2. Kattintson a ‘Firefox frissítése’ gombra.

Google Chrome:
1. Kattintson a Chrome menügombjára, majd ‘Beállítások’ → ‘Bővítmények’.
2. Keresse ki a gyanús bejegyzéseket, például a Fast And Safe-et.
3. Jelölje ki és törölje őket.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken