FBI Cybercrime Division vírus eltávolítása (ingyenes instrukciók) - (frissítve: 2017. aug)

Eltávolítási Útmutató - FBI Cybercrime Division vírus

Mi az, hogy FBI Cybercrime Division vírus?

Tudnivalók, ha a FBI Cybercrime Division vírus a rendszerbe jutott

FBI Cybercrime Division virus

Az FBI Cybercrime Division vírus egy ransomware. Az FBI vírushoz hasonlóan ez a változat is félrevezető üzenettel próbálja megszerezni az áldozatok pénzét. Hogy elhitesse velük, hogy tényleg egy állami szervvel van dolguk, a kártevő először is “fogjul ejti”, lezárja a számítógépet.

Ezzel együtt óriási értesítést is megjelenít: “FBI. CYBERCRIME DIVISION, International Cyber Protection Alliance. Attention! Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below”. A vírus jellemzően számos törvényszegést említ és 300 dolláros büntetésről tájékoztat, a rendszer lezárásával pedig az internetelérést és a programok elindítását is blokkolja.

Fontos megjegyezni, hogy a valódi hatóságok nem így próbálják behajtani a büntetéseket. Habár az értesítés megbízhatónak tűnik (még az IP-címet és a helyzetet is kiírja), valójában becsapás. Mielőbb lásson hozzá az eltávolításához!

FBI Cybercrime Division virus

Hogyan fertőzhet meg az FBI Cybercrime Division vírus?

Az FBI Cybercrime Division vírust többnyire spam levelekben, álfrissítésekben és más fertőző letöltésekben rejtőző trójai terjeszti, de különböző illegális weboldalak is részt vesznek a “terítésben”, ezért kerülje el a gyanús oldalakat. Amint a trójai a rendszerbe jut, lezárja azt és megjeleníti az Amerikai Egyesült Államok törvényeinek megszegéséről szóló üzenetet. Az üzenet szerint az áldozatot az IP-cím és az internetszolgáltató alapján is beazonosították, és 300 dolláros bírságot kell kifizetnie a Greendot MoneyPaken keresztül.

FBI CYBERCRIME DIVISION
International Cyber Security Protection Alliance
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)
Fines may only be paid within 72 hours after the infringement. As soon as 72 hours elapse, the possibility to pay the fine expires, and a criminal case is initiated against you automatically within the next 72 hours! To unblock the computer you must pay the fine through MoneyPak of $300. When you pay the fine, your PC will get unlocked in 1 to 72 hours after the money is put into the State’s account.
Since your PC is unlocked, you will be given 7 days to correct all violations.In case all violations are not corrected after 7 working days, your PC will be blocked again, and a criminal case will be initiated against you automatically under one or more articles specified above.

Biztosíthatjuk arról, hogy ez egy átverés. Célja, hogy kicsalja az emberek pénzét. Fizetés helyett mielőbb távolítsa el a vírust!

Hogyan távolítható el az FBI Cybercrime Division vírus?

Az FBI Cybercrime Division vírus eltávolításához először meg kell szüntetni a rendszerzárat. Hogy átvizsgálhassa a rendszert egy megfelelő antimalware programmal, kövesse az alábbi útmutatók valamelyikét.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - FBI Cybercrime Division vírus

FBI Cybercrime Division eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a RestoroIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy pendrive-ra vagy CD-re.
3. Indítsa a fertőzött számítógépet 'Csökkentett mód parancssorral' üzemmódban és csatlakoztassa a pendrive-ot.
4. Futtasson rendszervizsgálatot, indítsa újra a rendszert most már a megszokott módon, és futtasson újabb rendszervizsgálatot a FBI Cybercrime Division vírus megfelelő eltávolításához.

* Az FBI Cybercrime Division vírussal fertőzött számítógépeken csak a fertőzéskor használt fiók kerül zárolásra. Ha elérhető másik fiók is, és annak adminisztrátori jogai vannak, onnan is elindítható egy antimalware program.

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: FBI Cybercrime Division törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (FBI Cybercrime Division) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

FBI Cybercrime Division eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a RestoroIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden FBI Cybercrime Division elemtől megszabadulhasson

+1: Az adatok visszaállítása

A fenti útmutató a bejutott FBI Cybercrime Division eltávolításában segít. A titkosított fájlok visszaállításához az avirus.hu biztonsági szakértőinek részletes útmutatóját érdemes követnie.

Több módszerrel is megkísérelheti a bejutott FBI Cybercrime Division által titkosított fájlok visszaállítását:

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt FBI Cybercrime Division, használjon megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken