FBI PayPal vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - FBI PayPal vírus

Mi az, hogy FBI PayPal vírus?

Az FBI PayPal vírus egy trükkös fenyegetés, amely a ransomware vírusok táborát erősíti. Az FBI vírushoz hasonlóan a Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) hivatalos üzenetének próbál látszódni. Az FBI-nak természetesen semmi köze a vírushoz, valójában csalók készítménye. Hogy megbízhatónak tűnjön, az FBI PayPal megjeleníti az áldozat IP-címét és a helyzetét, valamint feltöri a számítógép webkameráját, hogy látszódjon a felhasználó környezete. Különböző törvényszegésekről értesít és pénzbírságot követel a számítógépzár feloldásáért és a komolyabb következmények elkerüléséért. Látható, hogy az FBI PayPal vírus célja a pénz, amelyet büntetés néven próbálnak megszerezni. A vírus korábbi verziói az Ukas, Paysafecard és Green Dot MoneyPak rendszereket használták, most viszont áttértek a PayPalre. Kérjük, semmiképp se fizessenek, hiszen a program átverés. A számítógép feloldásához el kell távolítania az FBI PayPal vírust.

HOGYAN JUTHAT A SZÁMÍTÓGÉPEMRE AZ FBI PayPal vírus?

A többi ransomware vírushoz hasonlóan többnyire az FBI PayPalt is feltört programok, például freeware-ek vagy shareware-ek terjesztik, de spam leveleken és illegális weboldalakon keresztül is “elkapható”. Miután bejutott, lezárja a rendszert, gyakorlatilag használhatatlanná téve ezzel a számítógépet. Internetezés és a kedvenc programok használata helyett csak a vírus értesítését bámulhatjuk.

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)

Kérjük, ne vegye komolyan az értesítést, hiszen csalók műve. A fizetés egyébként sem segít a számítógép feloldásában és a vírus eltávolításában. Az állami szervek nem ilyen módszerekkel próbálják behajtani a büntetéseket. A számítógép helyreállításához mielőbb távolítsa ez az FBI PayPal vírust!

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ FBI PAYPAL VÍRUST?

Az FBI PayPal vírus eltávolításához először meg kell szüntetni a rendszerzárat, csak ezután tudja átfésülni a számítógépet egy antimalware programmal. Íme a szükséges lépések:

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a FortectIntego, a SpyHunter 5Combo Cleaner, vagy a Malwarebytes legfrissebb változatát.
2. Frissítse a programot, majd másolja fel egy pendrive-ra vagy CD-re.
3. Indítsa ‘Csökkentett mód parancssorral’ módban a fertőzött számítógépet, csatlakoztassa a pendrive-ot, és futtasson teljes rendszervizsgálatot.
4. Indítsa újra a számítógépet és futtasson újabb rendszervizsgálatot.

* Az FBI PayPal vírussal fertőzött számítógépeken általában csak 1-1 felhasználói fiók kerül lezárásra. Ha egy másik fiók adminisztrátori jogokkal rendelkezik, onnan is elindíthat egy antimalware programot.

* Próbálja meg letiltani a Flash elemeket, ezzel leállíthatja a vírust. A letiltáshoz nyissa meg a Macromedia következő oldalát és válassza a ‘Deny’ részt. http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Ezt követően futtasson teljes rendszervizsgálatot egy antimalware programmal.

* FBI PayPal vírus kézi eltávolítása

  1. Indítsa a számítógépet ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban. (Ez a vírus minden verziójával működik.)
  2. Futtassa a Regedit programot
  3. Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzetelje ki azokat az elemeket, amelyek nem üresek vagy explorer.exék.
  4. Keressen rá a kijegyzetelt fájlokra és törölje az összes találatot.
  5. Indítsa újra a számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot a FortectIntego, a SpyHunter 5Combo Cleaner vagy a Malwarebytes frissített változatával.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken