GameOver Zeus törlés

Eltávolítási Útmutató - GameOver Zeus

Mi az, hogy GameOver Zeus?

A GameOver Zeus (más néven GameOver Trojan vagy P2PZeuS) egy Oroszországból és Ukrajnából származó veszélyes trójai vírus. Fő célja, hogy távoli elérést biztosítson hackerek számára, akik így hozzáférhetnek a fertőzött számítógépen tárolt érzékeny adatokhoz: banki információk, jelszók, egyéb pénzügyi adatok. Szakértők szerint a vírus képes frissíteni magát, törölni bizonyos fájlokat, valamint letölteni további vírusokat. A GameOver Zeus minden jel szerint a Cryptolocker nevű ransomware vírus terjesztésében is részt vesz. Telepítés után minden fontos fájlt titkosít, a titkosítás feloldásáért pedig pénzt követel. A legfrissebb hírek szerint az FBI már bejelentette a vírus leállítását, de a fertőzött számítógépek száma még mindig több száz körül jár. Ha ön is úgy sejti, hogy számítógépét a GameOver Zeus és a Cryptolocker fertőzi, vizsgálja át számítógépét egy megbízható biztonsági programmal.

Hogyan juthat a számítógépemre a GameOver Zeus?

Tudjuk, hogy a GameOver Zeus vírust spamhadjárat terjeszti. Ezek a veszélyes linkekkel teletömött e-mailek több millió emberhez eljutottak. Az esetek többségében megbízható e-maileknek tűnnek, feladójuk pedig látszólag valamilyen jól ismert vállalat, például az FDIC, az IRS, a MySpace, a Facebook vagy a Microsoft. Jellemzően kitalált problémáról tájékoztatnak és arra kérnek, hogy kattintsunk a szövegben található linkre. Egy ilyen kattintás következtében a védtelen számítógépeket természetesen megfertőzi a GameOver Zeus. Kérjük, alaposan vizsgálja meg a beérkező leveleket, és csak akkor kattintson a linkekre, ha biztos benne, hogy nem spam üzenetről van szó. Máskülönben érzékeny adatokat és fontos fájlokat tehet ki veszélynek. A vírus eltávolításához kövesse az alábbi útmutatót.

Hogyan távolítható el a GameOver Zeus?

Ha meg szeretne róla bizonyosodni, hogy számítógépén nem vert tanyát a GameOver Zeus, vizsgálja át a rendszert a RestoroIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner antispyware programmal. Ne feledje frissíteni az adatbázist, hogy a szoftver biztosan minden fertőzött fájlt megtaláljon. Ha a vírus a rendszert már súlyosan megfertőzte, kövesse ezeket a lépéseket:

  1. Indítsa a számítógépet ‘Csökkentett mód parancssorral’ üzemmódban.
  2. Futtassa a Regedit programot.
  3. Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki minden olyan elemet, amely nem üres, vagy nem az explorer.exe.
  4. Keressen rá a kijegyzetelt elemekre és törölje a találatokat.
  5. Indítsa újra a számítógépet és vizsgálja át a RestoroIntego naprakész változatával.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken