GuardBytes Plus törlés

Eltávolítási Útmutató - GuardBytes Plus

Mi az, hogy GuardBytes Plus?

Mi az a GuardBytes Plus?

A GuardBytes Plus egy ál-antispyware, amely 2014 decemberében bukkant fel. A program hagyományos antispyware-nek tűnik, szóval megjelenít vizsgálatot, majd ezután hihetőnek látszó eredményeket is. Ezek azonban becsapások, egyetlen céllal: elhitetni az áldozattal, hogy számítógépe súlyosan fertőzött, ezért meg kell vásárolnia a GuardBytes program Plus verzióját. Ez a verzió azonban szintén csalás, semmilyen eltávolítási funkcióval nem rendelkezik, csak felülírja a próbaváltozatot – és elnyeli az áldozatok pénzét. Egy ilyen program megvásárlása ráadásul személyes adatainak megosztásával is jár, ezért ha már megvette a GuardBytes Plust, mielőbb vegye fel a kapcsolatot a bankkártyáját kibocsájtó bankkal. Erősen ajánlott emellett a program eltávolítása is, mert további problémákhoz vezethet: az értesítésekre kattintva kártékony weboldalakra juthat, ezek további vírusokat terjeszthetnek. Ha tehát felbukkan a GuardBytes Plus, lásson hozzá az eltávolításához. Ehhez mi a FortectIntego legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan juthat a GuardBytes Plus a számítógépemre?

Több terjesztési módja is ismert ennek az ál-antispyware-nek. Az első spam üzeneteken alapszik, ezekhez csatolják mellékletként. Az ilyen becsapós üzenetek különböző tartozásokról, váratlan nyereményekről, visszafizetésekről és más hasonló figyelemfelkeltő eseményekról szólnak, hogy rávegyék az áldozatokat a mellékletek letöltésére. A GuardBytes Plus vírus emellett félrevezető felugró ablakokon keresztül is terjed. Az esetek többségében ezek ingyenes Flash Player, FLV Player és hasonló frissítéseket kínálnak. Bánjon óvatosan a felugró ablakokkal, többségük kártékony programokat terjeszt. Kerülje el az illegális weboldalakat is, és ne telepítsen ingyenes online vizsgálatokat és más gyanús programokat – ezek szintén kártékonyak. Mikor a vírus a rendszerbe jut, regisztrációs bejegyzéseket és fájlokat másol a számítógépre, majd bosszantó rendszervizsgálatnak látszó ablakot, ezután pedig több tucat/több száz kitalált vírust tartalmazó találati listát jelenít meg. Íme az egyik üzenet:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

Ha biztonságban szeretne maradni, ne dőljön be az ilyen üzeneteknek. Megnyitás és a GuardBytes Plus megvásárlása helyett távolítsa el a vírust a rendszerből. Íme a szükséges lépések:

Hogyan távolítható el a GuardBytes Plus vírus?

Ha ön is a GuardBytes Plus prédájául esett, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy megbízható antispyware programmal. A vizsgálat előtt persze frissítse az adatbázist! Ha ehhez részletes útmutatóra van szüksége, ide kattintson. A GuardBytes vírus eltávolításához a FortectIntego és a SpyHunter 5Combo Cleaner az ajánlott programok, mert ezek minden rejtett komponenst megtalálnak.

FIGYELEM! A GuardBytes Plus képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a FortectIntego legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: https://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a FortectIntego programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.

5. A GuardBytes Plus RENDSZERVIZSGÁLATÁNAK LETILTÁSA:

 1. Hagyja, hogy a GuardBytes Plus befejezze a rendszervizsgálatot.
 2. Kattintson az Allow unprotected gombra és zárja be a figyelmeztetőüzenetet.
 3. Nyissa meg az Intézőt (Start -> Dokumentumok), majd írja be a felső hosszabb sávba, hogy %AppData%, ezután Enter.
 4. Nevezze át a guard-agas (vagy a hasonló nevű) mappát.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: https://avirus.hu/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és távolítsa el vele a GuardBytes Plus-t.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken