HPNotify.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Mire való a HPNotify.exe folyamat?

A HPNotify.exe egy számítógépes parazita, amely főként különböző böngészőeltérítőkhöz kötődik. A fájl, amely SearchProtect vírusként is ismert, jellemzően eltérítőkkel együtt terjed. A folyamat neve SupHPNot.exe is lehet. A program minden rendszerindításkor betöltődik, és célja, hogy megakadályozza a rendszerbe jutott böngészőeltérítő eltávolítását.

A HPNotify.exe számos böngészőeltérítő mellett felbukkanhat, például: MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (a hivatkozásokat megnyitva többet is megtudhat az egyes eltérítőkről). Ne feledje, hogy a HPNotify.exe folyamat célja, hogy az áldozat ne tudja eltávolítani a böngészőeltérítőt és ne tudja módosítani a vonatkozó beállításokat. Az eltérítők általában módosítják például a kezdőlapot is. Ha önnek nem tetszik ez a weboldal, és visszaállítja a korábbi címre, a számítógép következő bekapcsolásakor újra a böngészőeltérítő weboldala fog megjelenni. Hogy miért? Pontosan erre szolgál a HPNotify.exe.

Hogyan kerülhető el a HPNotify.exe telepítése?

Ahogyan már említettük is, a HPNotify.exe böngészőeltérítők mellett terjed. A böngészőeltérítőket jellemzően a bundling nevű módszerrel terjesztik, tehát ha el szeretné őket kerülni, oda kell figyelnie az új szoftverek telepítési folyamataira. Sajnos nem lehet tudni, hogy egy telepítésre kiszemelt program rejteget-e kéretlen mellékletet (például böngészőeltérítőt, adware-t stb.). Ahhoz, hogy ez kiderüljön, el kell indítani a telepítőt, méghozzá az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módban – majd természetesen el kell utasítani a harmadik felektől származó kétes elemeket.

Hogyan távolítható el a parazita a rendszerből?

Nem tanácsos kézzel próbálkoznia az eltávolítással, szinte bárhol megbújhat. A megfelelő eltávolítás érdekében használjon automatikusan működő eszközt. Mi a ReimageIntego”] legújabb változatát ajánljuk. Hatékony szoftver, amely a rendszert átvizsgálva minden fenyegetést el tud távolítani.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken