Instant Support hirdetések eltávolítása (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2017. júl)

Eltávolítási Útmutató - Instant Support hirdetések

Mi az, hogy Instant Support hirdetések?

Mi az a Instant Support vírus?

Instant Support ads

Ha kétes hirdetéseket fedezett fel böngészőjében, és a folyamatok listáján is gyanús elemeket lát, tudnia kell, hogy az InstantSupport vírus a rendszerbe jutott. Ha biztos is benne, hogy nem telepítette, akkor is érdemes ellenőriznie a számítógépét, mert az adware-ek és a hasonló potenciálisan kéretlen programok más szoftverek mellékleteiként is nagy erőkkel terjednek.

A biztonsági szakértők vizsgálata alapján a szoftver az adware-ek közé tartozik. Ezt a bejegyzést azért készítettük az Instant Support Toolbarról, hogy tájékoztathassuk a felhasználókat a programról, és arról, hogy hogyan távolítható el a rendszerből.

Miért nem szabad megbízni az Instant Support vírusban?

Ahogyan már említettük is, az alkalmazás gond nélkül a rendszerbe juthat, ezt követően pedig a böngészőkbe építi bővítményeit. Nem számít, hogy az áldozat milyen böngészőt használ: a Google Chrome, az Internet Explorer és a Mozilla Firefox sincs biztonságban az adware-től. Az Instant Support hasznos, technikai támogatást nyújtó szolgáltatásnak tetteti magát. Nem szabad bedőlnie az állításainak!

Az Instant Support bővítményei különböző felugró ablakokat jelenítenek meg, amelyek azt próbálják elhitetni az áldozattal, hogy a számítógépet komoly vírusok fertőzik, ezért azonnal segítségre van szüksége. A segítséget természetesen egy bizonyos telefonszám felhívásával kaphatja meg. Meg fogja jeleníteni a telefonszámot, de NE hívja fel! Ellenkező esetben nagy meglepetés fogja érni a következő telefonszámla láttán. Az Instant Support alkalmazottja a számítógépről fog beszélni önnel, de a hívás díja rendkívül magas.

Nagyon fontos, hogy figyelmen kívül hagyja az ilyen ablakokat. Ne feledje, hogy nemcsak az Instant Support jeleníthet meg hasonló félrevezető ablakokat, hanem más adware-ek is. Ha meg szeretne szabadulni a haszontalan és zavaró ablakoktól, azt javasoljuk, hogy telepítse a RestoroIntego antimalware programot, amellyel az InstantSupportot és az esetleges egyéb fenyegetéseket is eltávolíthatja.

Instant Support ads

Az Instant Support terjedésének módja:

Az Instant Support adware freeware és shareware programok mellékleteként terjed. Ha időnként ön is letölt az internetről ingyenes programokat, óvatosnak kell lennie, mert könnyen előfordulhat, hogy „csomagolt” telepítőbe botlik. Az Instant Support fejlesztői nem tájékoztatnak egyértelműen a program jelenlétéről, csak akkor találja meg a telepítőkben a kéretlen mellékletet, ha keresi.

Megtalálni pedig csak akkor tudja, ha megfelelő beállításokat ad meg a telepítőben. Ne az alapértelmezett/default, egyszerű/basic, szokásos/regular és hasonló nevű telepítéseket válassza, hanem az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) módot. Így lehetősége lesz átnézni a telepítő minden beállítását, és elutasíthatja a kéretlen programmellékleteket. A kéretlen szoftvereket a megfelelő jelölőnégyzetek jelöléseinek törlésével tudja elutasítani. Ezt követően továbbhaladhat a telepítéssel.

Az Instant Support eltávolításának módjai:

Az Instant Support vírust antisypware program segítségével és anélkül is eltávolíthatja. Anélkül kézzel kell megszabadulnia a kérdéses fájloktól. Ehhez részletes útmutatót talál bejegyzésünk alatt. Ha azonban tapasztalatlan a számítógépek világában, meggyűlhet a baja a fertőző fájlok azonosításával, mert a rendszer mélyében rejtőzhetnek. Ebben az esetben tehát jobb, ha egy professzionális biztonsági szoftverre bízza a fájlok előkerítését és eltávolítását.

Ne feledje, hogy az antivírus szoftvereket rendszeresen frissíteni kell. Ellenkező esetben nem lesznek képesek azonosítani a legújabb fenyegetéseket. A jó minőségű szoftverek szerencsére önállóan elvégzik a frissítést. Ellenőrizze, hogy az ön által használt szoftver is megteszi-e ezt.

Ha a funkció be van kapcsolva, de a szoftver mégis elavultnak tűnik, kézzel is frissítheti az adatbázist a szoftver megfelelő gombjával, vagy letöltve a legújabb programot a fejlesztő weboldaláról. Egy naprakész, működőképes antivírus nemcsak az Instant Support eltávolítását végzi el, hanem valós idejű védelmet is nyújt.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Instant Support hirdetések

Instant Support eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Instant Support szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Instant Support bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Instant Support eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Instant Support) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Instant Support eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Instant Support továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Instant Support eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Instant Support elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Instant Support eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Instant Support eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Instant Support bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Instant Support eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Instant Support eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Instant Support vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Instant Support) eltávolításának befejezéshez Instant Support gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Instant Support) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken