KMSPico vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató) - 2018 frissítése

Eltávolítási Útmutató - KMSPico vírus

Mi az, hogy KMSPico vírus?

Hogyan működik a KMSPico vírus?

KMSPico virus

Habár sokan keresnek ingyenes KMSPico letöltési linket, azt javasoljuk, hogy ön ezt ne tegye meg. A KMSPico egy rendkívül veszélyes eszköz, amely Windows-aktivátorként ismert. A program nem a Microsoft terméke, sőt, illegális eszköz, amely vírusokkal fertőzheti meg a számítógépet. Habár maga a program nem kártékony, a letöltési linket kínáló legtöbb weboldal megbízhatatlan, céljuk a malware-terjesztés. Másra persze nem is számíthatunk olyan weboldalaktól, amelyek illegális programok terjesztését hirdetik.

Ahogyan említettük is, a KMSPico aktivátor veszélyes vírusokat tölthet le, hiszen a víruskészítők is tudják, hogy sokan próbálnak fizetés nélkül programokhoz jutni. Ez nem minden esetben elítélendő, de a támadók bizony megpróbálják kihasználni azokat, akik fizetős programokat szeretnének ingyen letölteni.

A legkeresettebb programokat fertőzik meg trójaiakkal, férgekkel vagy kevésbé veszélyes vírusokkal, például adware-ekkel. A megfigyelések szerint a KMSPico vírus gyakran terjeszt adware-eket, a biztonsági szakértők ezért KMSPico adware-ként hivatkoznak erre a veszélyes programra. Ez azonban nem a helyes kategória.

KMSPico virus

Arra kérjük, hogy NE töltsön le és ne használjon ilyen illegális eszközöket. Egyértelmű, hogy NEM biztonságos szoftverek. Nem tudhatja, hogy például a KMSPico milyen további (rejtett) funkciókkal rendelkezik. Ha teljes változatú, biztonságos és legális Windows-verziót szeretne használni, a Microsofttól vásárolhat termékkulcsot.

A KMSPico egy másik gyanús tulajdonsága, hogy arra kér, állítsunk le minden biztonsági programot. Ennek is arra kell utalnia, hogy potenciális veszélyforrással van dolgunk. Ha ön már telepítette ezt az illegális programot, erősen ajánljuk, hogy vizsgálja át a rendszert egy animalware programmal, ilyen például a kiváló FortectIntego.

Így ellenőrizheti, hogy a KMSPico bejuttatott-e valamilyen kártékony programot is a rendszerbe. Ne feledje, hogy a legtöbb kártékony szoftver nem fedi fel magát azonnal. Hosszú időn keresztül figyelhetnek meg bizalmas adatokat, majd hirtelen további malware-ek letöltésével tehetik tönkre a rendszert.

KMSPico virus

Hogyan juttathat a KMSPico további malware-eket a rendszerbe?

Ahogyan már említettük is, a KMSPico crack önmagában elméletileg biztonságos. Sokan azonban arról panaszkodnak, hogy a program nem működik, vagy letöltés után gyanús tevékenységekre lettek figyelmesek. Mindezt egyáltalán nem nehéz megmagyarázni.

A probléma az, hogy a kártékony vagy potenciálisan kéretlen programok fejlesztői gyakran más szoftverekhez csomagolják kártevőiket, a terjesztést megkönnyítendő. Ebben az esetben a KMSPico telepítője további programokat jeleníthet meg, amelyek a KMSPico telepítése során szintén letölthetők és telepíthetők. LEGYEN ÓVATOS, mert az ilyen mellékletek veszélyesek lehetnek, kárt tehetnek a rendszerben! Mondanunk sem kell, hogy az illegális programok által ajánlott szoftverek meglehetősen kétesek.

KMSPico virus

KMSPico eltávolítási útmutató

A KMSPico rendkívül megbízhatatlan szoftver; habár kézzel is eltávolítható, nem tudhatja, hogy a háttérben telepített-e malware-eket. Azt javasoljuk tehát, hogy inkább egy hatékony antimalware szoftver (ilyen például a FortectIntego) teljes rendszervizsgálatával távolítsa el a kétes szoftverelemeket.

Ez a fenyegetések és potenciálisan kéretlen programok eltávolításának leggyorsabb és legbiztonságosabb módja. Ha csak a KMSPicót szeretné eltávolítani, a következő fájlokat kell törölnie:

 • AutoPico.exe
 • Service_KMS.exe
 • unins000.exe
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe
 • tap-windows-9.21.0.exe

További eltávolítandó fájlok és mappák:

AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms és Access_KMS_Client.PL.xrm-ms, valamint a C:\Program Files mappa KMSPico almappájának minden egyéb fájlja. Törölje a KMSPico mappáját a Start menü > Programok menüből is.

Ajánlott továbbá átfésülni a Windows regisztrációs adatbázisát is, és eltávolítani minden KMSPicóhoz köthetó bejegyzést. Ez azonban viszonylag komplex feladat, csak akkor kezdjen hozzá, ha tapasztalt felhasználó. Ellenkező esetben véletlenül fontos fájlokat törölhet, ezzel pedig más szoftverek helyes működését gátolhatja meg.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - KMSPico vírus

KMSPico eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
 3. Távolítsa el a(z) KMSPico szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) KMSPico bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt KMSPico, használjon megbízható antispyware programot, például: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken