Kovter.C vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Kovter.C vírus

Mi az, hogy Kovter.C vírus?

A Kovter.C vírus egy trójai, ami rosszindulatú tevékenységek hosszú listájához használható. Miután települt rendszerre, ez a vírus képes a tulajdonosának távoli elérést biztosítani az érintett géphez, képessé teszi őt a számítógép irányítására egy irányító és vezérlő szerverről (C&C), eltéríteni az Internet Explorert, vagy más böngészőket, és hasonló kéretlen tevékenységeket kezdeményezni. A Kovter.C vírus lehet, hogy köthető a Kovter zsaroló programhoz, így lehet, hogy használható a rendszer zárolására, és az asztalt egy hatalmas üzenet lecserélésére, ami azt mondja az embereknek, hogy különleges váltságdíjat kell fizetniük valamilyen illegális cselekedetért. Kérjük, hogy ne fizesse ki, mert nem segít a számítógép zárolásának feloldásában. Ha azt szeretné megtenni akkor el kell távolítania a Kovter.C vírust annak összes fájljával, és mappájával együtt.

Hogyan fertőzheti meg a Kovter.C vírus a számítógépemet?

A Kovter.C vírus a többi trójaihoz hasonlóan terjed. Ez azt jelenti, hogy becsaphatják, hogy feltelepítse a számítógépére, ha nem figyel oda kellőképpen a gépe biztonságára. Kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy tisztességes anti-spyware, és vírusirtó program van a rendszerre telepítve, hogy elkerülje ezt a veszélyes Trójait. Ráadásul, maradjon távol az illegális programoktól, és rosszindulatú weboldalaktól, ha biztonságban akarja tudni a gépét! Ha a Kovter.C vírus bejut a rendszerbe, különböző változtatásokat eszközöl a számítógép beállításaiban: eldobja saját registry bejegyzéseit, létrehozza a saját folyamatait, betölti a kódját az svhost.exe-be, és az alapértelmezett HTML file olvasóba, stb. Megváltoztathatja a kezdőlapot/alapértelmezett keresőmotort, és segít a csalóknak más rosszindulatú tevékenységek százait kivitelezni. Ügyeljen arra, hogy a legtöbb változtatást, amit a Kovter.C vírus kezdeményezett, nem lehet majd visszaállítani, miután eltávolította a rendszerről.

Hogyan távolítható el a Kovter.C vírus?

Ha úgy gondolja, hogy számítógépét a Kovter.C vírus fertőzte meg, azonnal át kell vizsgálnia azt FortectIntego, vagy SpyHunter 5Combo Cleaner programmal. Ha gépe zárolva van, kövesse ezeket a lépéseket:

Manuális Kovter eltávolítás:

  1. Indítsa újra a fertőzött számítógépet ‘Biztonságos módban parancssorból’, hogy működésképtelenné tegye a vírust (ennek a fenyegetés összes verziójával működnie kell)!
  2. Futtassa a Regedit-et!
  3. Keressen WinLogon bejegyzéseket, és írja le az összes fájlt, ami nem az explorer.exe, vagy üres! Cserélje ki őket az explorer.exe-vel!
  4. Vizsgálja át a registry-t a leírt fájlok után, és törölje a registry kulcsokat, amik ezekre a fájlokra mutatnak!
  5. Indítsa újra a gépét, és végezzen teljes rendszervizsgálatot egy frissített FortectIntego verzióval, hogy eltávolítsa a vírus maradékát!
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken