Malware Protection Live törlés (átlátható eltávolítási útmutató) - 2017. szept frissítése

Eltávolítási Útmutató - Malware Protection Live

Mi az, hogy Malware Protection Live?

A Malware Protection Live leírása

Malware Protection Live

A Malware Protection Live megbízható szoftvernek állítja magát, amely minden számítógépes problémát megold, és biztosítja a rendszert a fertőzésekkel szemben. Valójában azonban megtévesztő parazitáról van szó, amely a potenciálisan kéretlen programok közé tartozik.

Habár biztonsági szoftvernek láttatja magát, valójában csak fejfájást okoz, ezért nem érdemes telepíteni. Álantivírusról van szó, amely más megbízhatatlan ingyenes programok mellékleteként juthat a rendszerbe. Általában a következő újraindítás után lát hozzá kétes tevékenységeihez.

A folyamatokat a Windows indulásával tölti be, és meg is jeleníti a rendszervizsgálatnak látszó ablakot. Valójában nem vizsgálja át a rendszert, a folyamat végén csak koholt eredményeket jelenít meg a felugró üzenetben, amelyben arról tájékoztat, hogy mi mindent el kell távolítani.

NE dőljön be a program állításainak. NEM valódi biztonsági szoftver. Megpróbálja elhitetni az áldozattal, hogy a számítógépet számos malware fertőzi, és folyamatosan felajánlja a Malware Protection Live teljes változatának megvásárlását azt állítva, hogy így megoldhatók a problémák.

Nem kérdés, hogy a Malware Protection Live teljes mértékben haszontalan program, amely nem tud megoldani semmilyen problémát, sőt, saját maga a probléma, hiszen biztonsági rést jelent a rendszerben. Azt tanácsoljuk, hogy mielőbb távolítsa el. Ezt megteheti egy antimalware program, például a FortectIntego segítségével.

Malware Protection Live

Hogyan juthat a rendszerbe a Malware Protection Live?

Bejegyzésünk megírásának idején a Malware Protection Live terjesztése még csak kezdeti fázisban jár. Ebből kifolyólag még sikerült sok embert rávenni a telepítésére. Tudni azonban, hogy a Vuze és a Trillian is terjeszti. Ezek az ingyenes programok nem kártékonyak, de a potenciálisan kéretlen program kategóriába sorolhatók, mert kétes módszerrel próbálják rávenni a felhasználóikat, hogy gyanús szoftvereket telepítsenek.

Az adware-ek, a böngészőeltérítők és a hasonló potenciálisan kéretlen programok mind ilyen ingyenes szoftverek segítségével terjednek, ezért fontos, hogy figyeljen a telepítési folyamatokra. A legfontosabb, amire emlékeznie kell, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot kell választania az ingyenes programok telepítése során.

Ezután keressen olyan jelölőnégyzeteket, amelyek opcionális szoftverek telepítését szabályozzák. Akármilyen csábítóan is mutatják be őket, nem fogják beváltani a hozzájuk fűzött ígéreteket. Fontos tehát ezeket elkerülni. Ha biztonsági szoftvert keres, nézzen körül az interneten, ne a Malware Protection Live-ot használja. Legyen óvatos a szoftvercsomagokkal, mert számos problémát okozhatnak.

Ha az álprogram már a rendszerbe jutott és hozzálátott a becsapós értesítések megjelenítéséhez, mielőbb hozzá kell látnia az eltávolításhoz.

A Malware Protection Live vírus eltávolítása

Ha a Malware Protection Live „rendszervizsgálatai” és értesítései megjelentek, el kell távolítania a programot. Ezt megteheti a bejegyzésünk végén található útmutató segítségével, vagy a következő programokkal: FortectIntego.

Malware Protection Live eltávolítási útmutató:

  1. Kattintson a Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása (Windows XP-n Program telepítése/törlése) menüpontra.
  2. Ha Windows 10 vagy Windows 8 rendszert használ, kattintson jobb gombbal a képernyő bal alsó sarkában. A Gyorselérés menüben válassza a Vezérlőpultot, ott pedig a Program eltávolítása lehetőséget.
  3. Keresse ki a Malware Protection Live-ot és más mostanában telepített, gyanúsnak tűnő programokat.
  4. Távolítsa el őket, majd zárja be az ablakot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken