MSN vírus eltávolítása (eltávolítási útmutató) - 2020. márc frissítése

Eltávolítási Útmutató - MSN vírus

Mi az, hogy MSN vírus?

Az MSN vírus egy veszélyes trójai fertőzés, amely az MSN Messengeren keresztül terjed

MSN virus

Elmondható, hogy a vírus fő feladata, hogy beférkőzzön az áldozat partnerlistájába és továbbküldje magát minden elérhető ismerősnek. Ezt a zavarkeltés és a terjedés miatt teszi. Fontos, hogy a fertőzés teljesen megakadályozhatja a Messenger használatát. Sőt, ha ugyanazt a jelszót használja más fiókokhoz is, előfordulhat, hogy nem fogja tudni elérni őket, mert a vírus megszerezte a belépési adatokat. Ha az ön számítógépén is megjelent valamilyen gyanús MSN üzenet, és rá is kattintott, előfordulhat, hogy rávették az MSN vírus letöltésére.

Kérjük, hogy ne hagyja figyelmen kívül a dolgot, mert a vírus számos problémához vezethet, például hozzáférhet személyes adataihoz, és más vírusokat is a rendszerbe juttathat. Fontos tehát teljes rendszervizsgálatot futtatnia egy naprakész antispyware programmal. Ami azt illeti, még ez sem teljesen elegendő: át kell állítania MSN és más fiókjainak jelszavait is. Az MSN vírus eltávolításához mi a FortectIntego legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan juthat a rendszerbe az MSN vírus?

Az MSN vírus trükkös üzenet segítségével jut a rendszerbe. Az üzenet egyik MSN-es beszélgetésben fog megjelenni. Tudnia kell, hogy úgy fog tűnni, mintha az ismerős küldte volna, és a szövege valami hasonló lesz: „Azta, ez te vagy a képen??” Az üzenet célja természetesen az, hogy rávegye az áldozatokat a fertőzött link megnyitására. A kattintás a lollypics-re, a picture-database99-re vagy más kétes képmegosztóra vezet.

A linkek tehát az emberek kíváncsiságát próbálják kihasználni. A weboldalak megpróbálhatják rávenni a fertőző photo656.pif letöltésére is, amely azonnal beépíti a rendszerbe a vírust. Ha a fenyegetés bejut a rendszerbe, első lépésként elküldi magát az áldozat összes ismerősének. Ne kattintson tehát az ilyen üzenetekre, mindig érdeklődjön, hogy tényleg a feladó küldte-e. Fertőzés esetén pedig mielőbb lásson hozzá az MSN vírus eltávolításához, különben hackerek kezébe juthatnak akár bankkártyája adatai is.

MSN virus

Hogyan távolítható el az MSN vírus?

Az MSN vírus megfelelő eltávolításához egy antispyware programra lesz szüksége, a kézi eltávolítás nem fog működni, mert ezek a vírusok rendszeresen mutálódnak, így minden számítógépen más néven jelennek meg. Használja a FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner programokat, ezek felismerik az MSN vírust. Ne feledje frissíteni a választott program adatbázisát, és teljes rendszervizsgálatot futtatni – nem pedig gyorskeresést.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - MSN vírus

MSN eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: MSN törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: FortectIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (MSN) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt MSN, használjon megbízható antispyware programot, például: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken