Notice! Please update your FLV Player törlés

Eltávolítási Útmutató - Notice! Please update your FLV Player

Mi az, hogy Notice! Please update your FLV Player?

A “Notice! Please update your FLV Player” üzenet egy hamis értesítés, segítségével malware-eket próbálnak letöltetni az emberekkel. Általában akkor bukkan fel, mikor valami online videót próbál megnézni vagy letölteni. A “Please update your FLV Player” üzenet előtt megjelenik az “FLV Video Download is required to download online video” képernyő is. Nem ajánlott letölteni ezt az FLV lejátszót, mivel a toplugs.com-hoz köthető, akik jól ismertek arról, hogy JavaScript Obfuscation malware-t terjesztenek. Valójában tehát a “lejátszó” is kártékony, amely további hasonló programokat képes telepíteni a megfertőzött számítógépre. Ha úgy gondolja, FLV lejátszója tényleg frissítésre szorul, keresse fel a lejátszó hivatalos oldalát és onnan töltse le a legújabb változatot.

HOL BUKKANHAT FEL A “Notice! Please update your FLV Player”?

A “Notice! Please update your FLV Player” minden telepített böngészőben megjelenhet, beleértve a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefoxot és az Internet Explorert. Jellemzően böngészés közben, online videók megtekintésekor találkozhatunk vele. A hamis értesítés a teljes videót elfedi, ezzel is könnyítve a hackerek dolgát, hiszen így hihetőbbnek tűnik az üzenet. Ha a “Notice! Please update your FLV Player” üzenetet látja a böngészőben, hagyja figyelmen kívül és zárja be a böngészőt. Ha mégis letöltötte az ismeretlen eredetű “FLV lejátszó frissítést”, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy naprakész anti-spyware programmal.

MIT TEGYEK, HA RÁKATTINTOTTAM AZ “OK”-RA?

Ha belecsalták az FLV Player frissítés letöltésébe, mihamarabb futtasson rendszervizsgálatot anti-malware programmal. Ehhez mi a következő programok valamelyikét ajánljuk: SpyHunter 5Combo Cleaner, ReimageIntego, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken