omiga-plus.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Az Omiga-plus.exe egy meglehetősen kétes fájl, amely az Omiga Plus [Omiga Plus] böngészőeltérítő futtatható állománya lehet. Ha a fájl az ön Feladatkezelőjében is megjelenik, valószínűleg a böngészőeltérítő és a hozzá tartozó 13 másik fájl is a rendszerben van. Amint ezek a fájlok bejutnak, az Omiga Plus letiltja az ismert keresőoldalakat, például a Google-t, a Yahoo-t és a Binget, majd átveszi az irányítást a böngészők felett (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, stb.) és keresési reklámtartalmak megjelenítésébe kezd.

Fontos, hogy ezek a reklámok kétes linkek, reklámsávok és egyéb átirányításra képes tertalmak formájában is megjelenhetnek, és mindegyik veszélyes weboldalakra is átirányíthat. Nem mellékes az sem, hogy a többi kéretlen programhoz hasonlóan az Omiga Plus vírus is (beazonosításra nem alkalmas) személyes adatok begyűjtésébe foghat. Általában a felhasználók által keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat, a rendszer IP-címét és hasonló információkat figyel meg. Kérjük, hogy NE tároljon ilyen programot, mert nem lehet tudni, hogy a harmadik felek mihez kezdenek a megszerzett adatokkal.

Az Omiga-plus.exe és a hozzá tartozó elemek 5,75 megabjátot (6.032.875 bájtot) foglalnak le a memóriában. A fájlt főként az Amerikai Egyesült Államokban terjesztik, de felbukkant már Brazíliában és Németországban is. A fájlok jellemzően a C:\Program Files\Omiga Plus útvonalon vannak, de nem meglepetés, ha nem találja ott őket, mert a készítők folyamatosan azon dolgoznak, hogy megakadályozzák kéretlen programjuk eltávolítását. Futtasson tehát teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal, ha az ön számítógépébe is bejutott az Omiga-plus.exe. Használjon elismert programot, ilyen például a FortectIntego és a SpyHunter 5Combo Cleaner.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken