omigaplus.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Az omigaplus.exe egy kártékony fájl, amelyet nem szabad meghagyni a rendszerben. Nem számít, hogy veszélytelennek tűnik; a futtatható állomány számos problémához vezethet, például gyanús böngészős folyamatokhoz (Internet Explorer, Google Chrome), nehézkesen működő weboldalbetöltéshez, és akár további kéretlen programok megjelenéséhez is. A fájl általában a Feladatkezelőben is megjelenik. Ha a fájl az ön számítógépén is jelen van, mielőbb le kell állítania a folyamatot és át kell vizsgálnia a rendszert egy naprakész antispyware programmal, mert az omigaplus.exe különböző böngészőeltérítőkhöz köthető.

Hasonlóan az omiga-plus.exe [omiga-plus.exe] fájlhoz, az omigaplus.exe is potenciálisan kéretlen program és böngészőeltérítő. A program neve Omiga Plus [Omiga Plus], de előfordul, hogy az isearch.omiga-plus.com [isearch.omiga-plus.com], egy másik Omiga Plus változat is felhasználja a fájlt. Kérjük, hogy NE hagyja számítógépén a programot, mert semmi köze a jól ismert keresőmotorokhoz, például a Google-hez, a Yahoo-hoz és a Binghez. Mi több, ha az Omiga Plus-on keresztül böngészünk, módosított keresési találatok jelenhetnek meg, amelyek veszélyes weboldalakra irányíthatnak át. Természetesen mint ahogy a többi böngészőeltérítő, ez a program is adatokat gyűjthet a böngészési szokásokról. Az ilyen kártevők általában a leggyakrabban látogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat, az IP-címeket és a helyzetet figyelik meg. Habár ezek az adatok személyes beazonosításra nem alkalmasak, azt semmi sem garantálja, hogy nem fog az Omiga Plus más adatokat is megfigyelni. Ha biztonságban szeretné tudni adatait, el kell távolítania az omigaplus.exe-t és az Omiga további komponenseit is.

Az omigaplus.exe és a hasonló kétes fájlok egyéb programok mellékleteiként juthatnak a rendszerbe, ezért fontos, hogy mindig odafigyeljünk az ingyenes programok telepítésére. Mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot válassza a gyors opciók helyett, és keresse meg azokat a (legtöbbször már előre bejelölt) jelölőnégyzeteket, amelyek az Omiga Plus telepítését, vagy a kezdőlapok és a keresőmotorok isearch.omiga-plus.com-ra történő módosítását szabályozzák. Ha esetleg már késő, mert az Omiga Plus a rendszerbe jutott, vizsgálja át a rendszert a következő programok egyikével és távolítsa el vele a kártevőket: FortectIntego,SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken