PC Accelerate Pro törlés (oktatás) - (frissítve: 2016. aug)

Eltávolítási Útmutató - PC Accelerate Pro

Mi az, hogy PC Accelerate Pro?

Megbízható a PC Accelerate Pro?

A PC Accelerate Prót hasznos rendszeroptimalizáló szoftverként hirdetik. Ha olyan programot keres, amely eltávolítja a felesleges fájlokat és ezzel némiképp gyorsít a rendszeren, tudnia kell, hogy ez a bizonyos szoftver nem oldja meg ezeket a problémákat, helyette viszont újakat teremt. A kétes program hasznos szolgáltatás helyett csak ront a rendszer teljesítményén, sőt, bizonyos funkciók megfelelő működését is akadályozza. Az is feltűnhet, hogy az alkalmazás blokkol bizonyos szoftverbiztonsági weboldalakat. Mindezt azért teszi, hogy elhitesse a felhasználóval, hogy a rendszer komoly problémáktól szenved. Ehhez felugró értesítéseket megjelenít, amelyek a különböző „problémákról” tájékoztatnak. A szoftver rendszervizsgálatnak látszó ablakokat is nyit, és azonnali cselekvésre szólítja fel az áldozatot.

Ne dőljön be a PC Accelerate Pro állításainak, egyetlen célja, hogy rávegye a teljes változat megvásárlására, amely egyébként szintén minden bizonnyal teljesen haszontalan program lenne. Mielőbb távolítsa el tehát a PC Accelerate Prót, és keressen inkább egy megbízható programot a rendszer karbantartásához. Mi a FortectIntego nevű szoftvert javasoljuk, amely a rendszer optimalizálása mellet a kártékony programok eltávolítására is képes, az Avira AntiVir funkciónak köszönhetően.

The picture showing PC Accelerate Pro

Habár a PC Accelerate Pro vírus nem tekinthető kifejezetten kártékonynak vagy pusztítónak, scareware-kén jól funkcionál. A szakértők megfigyelései szerint a szoftvert az Instant Supporttal együtt terjesztik. Ez azt jelenti, hogy a program csaló technikai támogatás telefonszámát is közli. Ha az áldozat felhívja ezt a számot, a túloldalon valamilyen kétes „biztonsági” program megvásárlására próbálják meg rávenni. A telefonhívás után nem túl meglepő módon a telefonszámla is magas lesz.

Mikor jutott ez a szoftver a rendszerbe?

A kétes program saját honlapjáról is letöltheti, de különböző hirdetések is terjesztik, sőt, akár szándékos letöltés nélkül is a rendszerbe kerülhet. Észrevétlenül is beépülhet. Hogy ez mikor történhet meg? Nemrégiben minden bizonnyal új programot telepített. A telepítéssel valószínűleg sietett, ezért nem vette észre a telepítőhöz mellékelt programokat. A PC Accelerate Pro így a rendszerbe jutott. Ha a jövőben el szeretné kerülni a hasonló potenciálisan veszélyes szoftvereket, jegyezze meg tanácsainkat. Először is, ha erre lehetőséget kap, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza. Ezt követően minden lépést alaposan nézzen át. Ha bármilyen kétes csatolmányt lát, utasítsa el a telepítését.

Hogyan távolítható el a PC Accelerate Pro?

A program eltávolítása nem bonyolult. Akár kézzel is elvégezheti, ennek a lépéseit bejegyzésünk alatt találja. Ha eltávolította a telepített programok listáján keresztül, de továbbra is álértesítéseket lát, bizonyos fájlok hátramaradtak. Ezek okozzák az értesítéseket. Azt javasoljuk, hogy telepítsen egy megbízható antispyware programot, és fejezze be vele a PC Accelerate Pro eltávolítását. Ha legközelebb rendszerkarbantartót készül telepíteni, előbb olvassa el mások értékeléseit. Íme a kézi eltávolítás lépései:

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - PC Accelerate Pro

WindowsmacOS

PC Accelerate Pro eltávolítása Windows rendszerekből

  1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
  2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
  3. Távolítsa el a(z) PC Accelerate Pro szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
    Keressen ki a(z) PC Accelerate Pro bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
  4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsmacOS

PC Accelerate Pro eltávolítása Mac OS X rendszerből

  1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
  2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (PC Accelerate Pro) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (PC Accelerate Pro) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken