Pony vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Pony vírus

Mi az, hogy Pony vírus?

A “Pony” vírus egy veszélyes botnet, amelyet cyberbűnözők egy csapata azért hozott létre, hogy magáninformációt és digitális pénzt lopjon. A digitális/elektronikus pénzek közé tartozik például a Bitcoin, a Zerocoin, a Litecoin, a Namecoin, a Peercoin, a Dogecoin, stb. Ezeket úgynevezett digitális pénztárcákban tárolják, a pénztárcák pedig számítógépeken vagy biztonságos tárolást nyújtó weboldalakon őrzik. A “Pony” vírus ezeket a pénztárcákat támadja, a bűnözők ezeket próbálják megszerezni, de segítségével bejelentkezési adatok is megszerezhetőek. Adataink szerint a megszerzett loginek száma 2 millió körül jár, az érintett weboldalak pedig többek között a Google, a Twitter, a Facebook és a Youtube. A vírus ellett már 85 digitális pénztárcához is hozzáfért, körülbelül 200 dolláros kárt okozva ezzel.

Hogyan juthat a Pony botnet a számítógépembe?

A “Pony” vírus szinte bármivel terjedhet: ingyenes játékokkal, illegális programokkal, kártékony böngészős beépülőkkel, egyéb kétes szoftverekkel. Ezek a programok tökéletes terjesztési módszereknek bizonyulnak. Mikor programot választ az internetről, mindig nézzen utána, hogy biztonságos-e a kiszemelt. Kerülje el a félrevezető/illegális/ártalmas weboldalakat. A digitális pénznemeket használóknak a biztonsági szakértők azt tanácsolják, hogy használjanak titkosított e-pénztárcát (e-wallet). A legjobb megoldás viszont még mindig az offline tárolás, például egy pendrive-on. Fontos még egy hatékony antispyware program használata is, hogy kivédje az ilyen fajta támadásokat. Ha úgy sejti, hogy a “Pony” vírus az ön számítógépébe is bejutott, kövesse a az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolítható el a Pony vírus?

A “Pony” vírus elkerülésének és eltávolításának is egy megbízható antispyware program a feltétele. Mi ezeket ajánljuk: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Érdemes a pro változatokat választani, mert ezek valós idejű védelme az igazán hatékony megoldás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken