RegClean Pro törlés

Eltávolítási Útmutató - RegClean Pro

Mi az, hogy RegClean Pro?

Vírus-e a RegClean Pro?

Nem, a RegClean Pro nem vírus. Ez egy valódi registry-tisztító a Sysweak cég műhelyéből. Arra való, hogy eltávolítsa az esetleges hibákat a számítógépe regisztrációs adatbázisából. Számos internetező azonban megkérdőjelezte a megbízhatóságát és feltételezte, hogy kapcsolatban áll bizonyoskártevőkkel. Szerintük a szoftver próbaváltozata folyamatos riasztásokat jelenít meg állítólagos merevlemez-problémákról, ráadásul csak 50-et hajlandó orvosolni, a többit csak vásárlás után. Ez alapján állítható, hogy a RegClean Pro a felhasználók pénzére pályázik. Az is tény viszont, hogy a registry-tisztító programok hatása nehezen észrevehető, és nyilván minden programot részben pénz reményében készítenek.

A RegClean Pro registry-tisztítót általában ingyenes tisztítást ajánló online hirdetések segítségével terjesztik. Letöltés után a program lefuttat egy registry-vizsgálatot, majd megjeleníti az eredményeket. Az idegesítő ebben az, hogy ezt végigcsinálja szinte minden gépindításkor.

Tehát ahogy ebben a leírásban már említettük, a RegClean Pro megbízható alkalmazás, de nem ajánljuk a használatát. Tesztünk során kiderült, hogy néhány problémát nem orvosol, ellenben értesít olyanokról, amelyek kétségesek. Amennyiben már megvásárolta, olvassa el a fejlesztő pénzvisszafizetési garanciájának leírását!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken