RegGenie törlés

Eltávolítási Útmutató - RegGenie

Mi az, hogy RegGenie?

A RegGenie egy regisztrációsadatbázis-tisztítónak látszó kártékony program. Ha a rendszerbe jut, hirdetéseket kezd megjeleníteni, amelyek mepróbálják rávenni a felhasználót, hogy vásárolja meg a teljes verziót. Szakértők szerint a szoftver jellemzően csak kétes keresési eredményeket mutat – ezek aligha nevezhetőek informatívnak vagy megbízhatónak. Mi több, egyesek szerint ugyanazokat a hibákat találja meg minden számítógépen. Vizsgálatunk eredménye azt mutatja, hogy a RegGenie csak néhány jelentéktelen problémát talál, ezek javítása nem változtat a számítógép teljesítményén. Ha tehát az ön számítógépén is megjelennek a RegGenie értesítései, inkább ne törődjön velük, ne vásárolja meg a programot – különben csak kidobná a pénzt az ablakon.

Hogyan juthat a RegGenie a számítógépemre?

A RegGenie a többi kéretlen programhoz hasonló módon terjed. Ha el szeretné kerülni, ne kattintson rá olyan hirdetésekre, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlják fel. Kattintás után ugyanis könnyedén véletlenül is feltelepítheti a RegGenie-t vagy egy másik hasonló programot. Telepítés után a RegGenie megváltoztat bizonyos rendszerbeállításokat és nekilát a hirdetések megjelenítésének. Ha az ön számítógépén is felbukkantak a RegGenie több száz registry-hibáról tájékoztató jelentései, jusson eszébe, hogy arra megy ki a játék, hogy megvásárolja a teljes változatot. Inkább távolítsa el a programot.

Hogyan távolíthatom el a RegGenie-t?

A RegGenie eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása
  2. Keresse ki a RegGenie-t a megjelenő listából és kattintson az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gombra.
  3. Kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha ezután mégsem tűnnek el az értesítések, használja a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner antimalware programokat a számítógép megtisztítására.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken