ReimagePlus.com hirdetések eltávolítása (ingyenes instrukciók) - (frissítve: 2017. dec)

Eltávolítási Útmutató - ReimagePlus.com hirdetések

Mi az, hogy ReimagePlus.com hirdetések?

Mi az a ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

A ReimagePlus.com egy marketingplatform, amely a Reimage terjesztését segíti. A domain jellemzően minden nagyobb böngészőben megjelenik, (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer), ha valamilyen ingyenes program segítségével a rendszerbe jut. Sajnos még mindig nem tiszta, hogy pontosan milyen programok terjesztik a ReimagePlus.com felugró hirdetéseket, Az azonban egyértelmű, hogy a terjesztett Reimage nem rosszindulatú szoftver.

A Reimage hirdetéseit egyes böngészős kiegészítők jeleníti meg. Ha a felhasználó telepíti az egyiket, az a számítógép minden bekapcsolásakor működésbe fog lépni.

Emellett ikont tesz az Asztalra, amely a ReimagePlus.com domainre irányít. A weboldal PC optimalizáló programjának telepítésére vagy technikai segítséget nyújtó ügyfélszolgálat felhívását ajánlja a felhasználónak. Ha segítségre van szüksége, kapcsolatba léphet a szolgáltatással. Fontos azonban, hogy a program fizetős, ahogyan több száz más hasonló optimalizáló és biztonsági program is. A ReimagePlus.com átirányítások mellett felugró ablakok is megjelennek, amelyek a rendszer bizonyos problémáira figyelmeztetnek.

Ha ilyen értesítéseket lát számítógépén, érdemes megfigyelnie a rendszer teljesítményét. Rosszabb, mint a megszokott? Lehet, hogy tele van felesleges elemekkel? A Reimage szoftver segíteni tud a számítógép teljesítményét rontó problémák megoldásában. Akár a szolgáltatás szakértőivel is kapcsolatba léphet, akik késlekedés nélkül segíteni fognak.

ReimagePlus.com ads

Hogyan juthat a rendszerbe a ReimagePlus.com?

Ahogy már említettük is, a ReimagePlus.com egy hirdetőplatform, amely nem téríti el a böngészőket. A hirdetéseket böngészős kiegészítő jeleníti meg, amelyet számos ingyenes program mellékleteként terjesztenek. Talán tudja, hogy az ilyen mellékletek jellemzően freeware és shareware programok telepítőiben bukkannak fel.

Ha tehát letöltéskezelőt, médialejátszót, PDF-készítőt vagy más ingyenes programot telepít, megvan az esélye, hogy más programot is a rendszerbe enged, például a Discount Buddy, a Search Safer vagy a VeriBrowse szoftvereket. Az ingyenes programok fejlesztői szerencsére lehetőséget adnak a kéretlen programok elutasítására, de ehhez oda kell figyelni a telepítési folyamatokra.

A legfontosabb, hogy ha erre lehetőség van, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, mert csak így jelennek meg az opcionális elemek telepítését szabályzó jelölőnégyzetek. A gyors, ajánlott stb. módok automatikusan feltelepítik a kéretlen szoftvereket.

Hogyan távolítható el a ReimagePlus.com vírus?

A ReimagePlus.com NEM vírus, ezt tudnia kell. Ha azonban mégsem szeretné számítógépén tárolni a programot, könnyedén eltávolíthatja a rendszerből. Íme a Reimage eltávolításához szükséges lépések:

  • Navigáljon a ’Start menü’ → ’Vezérlőpult’ → ’Program eltávolítása’ vagy ’Programok telepítése és törlése’ menühöz.
  • Keresse ki a Reimage-et, és kattintson az ’Eltávolítás’ gombra.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Elégedettség
Garancia
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
has a free limited scanner. offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken