RevContent törlés ((frissítve: 2018. aug))

Eltávolítási Útmutató - RevContent

Mi az, hogy RevContent?

Általános tudnivalók – RevContent

RevContent

A RevContent egy bngészős kiegészítő, amely a böngészési előzmények alapján begyűjti a felhasználó érdeklődési köreit, és ezek alapján hirdetések tömkelegét jeleníti meg az Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox és más böngészőkbe.

A hivatalos weboldal szerint felhasználóbarát hirdetéseket mutat, ennek ellenére a szakértők a kétes programok közé sorolják, és nem javasolják, hogy a felhasználók megbízzanak a RevContent hirdetésekben, mert azok affiliate marketingben vesznek részt. Persze a hirdetések rendkívül zavaróak. Mi több, a szoftver a rendszer teljesítményét is rontja, mert a hirdetések betöltése komoly erőforrásokat emészt fel.

Legyen óvatos, mert a RevContenthez hasonló adware programok jellemzően megtévesztő hirdetéseket jelenítenek meg. Ezek a programok általában (beazonosításra alkalmatlan) adatok, például a keresett kifejezések, a letöltések, a könyvjelzők és a böngészési előzmények segítségével feltérképezik a felhasználó érdeklődési köreit, majd ezek alapján személyre szabott hirdetéseket jelenítenek meg.

RevContent

A hirdetések azonban nem hasznos információkat közölnek, habár tagadhatatlanul CSÁBÍTÓAK, hogy minél valószínűbb legyen, hogy az áldozat rákattint, akit eztán előre meghatározott oldalra juttathatnak.

A hirdetések célja, hogy a felhasználókat azokra a weboldalakra juttassák, amelyeket az adware fejlesztői reklámozni szeretnének. Ezekkel az átirányításokkal a fejlesztők kattintásokon és telepítéseken alapú bevételhez jutnak a hirdetett oldalak tulajdonosaitól, viszont előfordulnak rosszindulatú, fertőző weboldalak is.

RevContent

Azt tanácsoljuk, hogy ne kattintson az „Ads by RevContent”, „By RevContent”, „RevContent Ads” és „Powered by RevContent” feliratú hirdetésekre. Ehelyett mielőbb vizsgálja át a rendszert egy professzionális antispyware programmal. Egy ilyen program észleli és törli a spyware és malware programokat a számítógépről.

RevContent

Hogyan juthat a rendszerbe a RevContent?

Mivel a RevContent a partnereinek próbál hasznot hajtani, célja, hogy titokban a rendszerbe jusson, és ott átirányításokat indító hirdetéseket jelenítsen meg. Fontos, hogy nem szabad rákattintani a hirdetésekre. Akkor viszont miért is tartaná a rendszerben a programot, mikor az még a számítógép teljesítményét is visszafogja? Biztosan tudni szeretné, hogy mégis hogyan jutott a rendszerbe a program, ha nem is szándékosan telepítette.

Valószínűleg olyan ingyenes programot telepített, amelyhez mellékelték a RevContentet is. Mindig figyeljen a telepítésekre, mert a legtöbb ingyenes program valamilyen kéretlen mellékletet is megpróbál feltelepíteni. Sajnos feltűnés nélkül. Ahhoz, hogy előre tudja, hogy milyen kétes programokat promótál egy szoftver, el kell olvasnia a hozzá tartozó felhasználási feltételeket.

Még ennél is fontosabb, hogy a telepítésekben az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, mert így lehetősége lesz, hogy átnézze és elutasítsa a kétes „ajánlott letöltéseket”, míg az alapértelmezett, gyors és hasonló nevű módok meg sem jelenítik a mellékleteket. Csak keresse meg a megfelelő jelöléseket és törölje őket – ennyire egyszerű.

Ha már telepítette ezt a reklámprogramot, erősen ajánlott, hogy mielőbb eltávolítsa. Nem tudja, hogy hogyan? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

RevContent

Hogyan távolítható el?

A potenciálisan kéretlen programok rendkívül bosszantóak tudnak lenni. A legtöbb felhasználó véletlenül telepíti őket, és mindig egyszerű de biztonságos módszert keresnek az eltávolításra.

A legegyszerűbb persze az, ha automatikus módszerrel törli őket. Vannak azonban, akik nem szeretnének antispyware programot használni, inkább kézzel távolítanák el a spyware-t. Készítettünk egy listát az ajánlott antispyware programokról, ha a RevContent automatikusan szeretné eltávolítani.

Azoknak, akik a manuális módszert választják, útmutatót készítettünk a folyamathoz. Ez a cikk alatt található.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - RevContent

RevContent eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) RevContent szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) RevContent bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

RevContent eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (RevContent) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

RevContent eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a RevContent továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

RevContent eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) RevContent elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) RevContent eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

RevContent eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) RevContent bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) RevContent eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

RevContent eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen RevContent vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (RevContent) eltávolításának befejezéshez RevContent gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (RevContent) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken