Security Warning (Fake) törlés (ingyenes útmutató)

Eltávolítási Útmutató - Security Warning (Fake)

Mi az, hogy Security Warning (Fake)?

Mi történik, ha a Security Warning (Fake) szoftver a rendszerbe jut?

A Security Warning (Fake) malware az OS Firewall nevű szoftverhez (OSFirewall.exe) kötődik, amely egy megtévesztő, malware típusú szoftver. Egészen pontosan scareware-ről van szó, mert a rendszerbe jutva ijesztő felugró ablakokat jelenít meg, amelyek valódi rendszerfigyelmeztetéseknek tűnnek. A figyelmeztetések azt állítják, hogy gyanús, valószínűleg rosszindulatú programok vannak a gépben, és az OS Firewall ezeket nem tudja automatikusan eltávolítani, ezért az áldozatnak fel kell hívnia egy telefonszámot. Trükkös, nem igaz? Sokan azonban tényleg megrémülnek, ha bankkártyájuk adatait, belépési adatait, Facebookos beszélgetéseiket, banki belépési adataikat, Skype-os csevegéseiket stb. látszólag veszély fenyegeti.

Pedig ebben az esetben az OSFirewall.exe a kártékony szoftver. Ne dőljön be a vírus állításainak, és még véletlenül se hívja fel a telefonszámot, különben a csalók áldozatául eshet: megpróbálhatják kiszedni önből személyes adatait, beleértve banki adatait is, vagy megpróbálhatják rávenni, hogy engedje meg, hogy távolról hozzáférjenek a számítógéphez. A telefonszám ráadásul gyakran emeltdíjas, így egyetlen hívás is rengeteg pénzbe kerülhet. Kérjük, hogy ne dőljön be a csalásnak, ne hagyja, hogy átverjék. A jó hír az, hogy az OS Firewall malware könnyedén eltávolítható. Azt tanácsoljuk, hogy egy professzionális antimalware programot használjon, ilyen például a ReimageIntego.

Hogyan juthat a rendszerbe a Security Warning (Fake)?

Az OS Firewallhoz hasonló malware-ek több módszerrel is terjednek. Általában kétes weboldalakon megjelenő szoftverfrissítéseknek látszó értesítések segítik őket. Biztosan látott már Java frissítésnek látszó hirdetést; könnyű őket kiszúrni, tolakodó felugró ablakok formájában, reklámsávként vagy teljes weboldalként jelennek meg. Ne bízzon az ilyen ajánlatokban; a szoftverfrissítéseket mindig csak megbízható forrásból, például a fejlesztők weboldaláról töltse le.
Az OS Firewall fenyegetés emellett szoftvercsomagként is a rendszerbe juthat, megbízhatatlan letöltőoldalakon keresztül. Ha el szeretné kerülni a veszélyes és fertőző programokat, ellenőriznie kell a letöltésre kiszemelt telepítőket, mert lehet, hogy mellékletekkel érkeznek. Ehhez mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb) telepítési módot. Ezzel további beállításokat kezelhet a telepítőben, többek között átnézheti és el is utasíthatja a kéretlen (de persze „ajánlott”) programokat. Fontos tehát elutasítania a kétes mellékletek telepítését.

Ha úgy sejti, hogy a szoftver már a rendszerbe jutott, a 2. oldal segítségével eltávolíthatja a rendszerből.

Hogyan távolítható el az OS Firewall?

Ha már felbukkantak a Security Warning (Fake) értesítései, mielőbb hozzá kell látnia az OS Firewall vírus eltávolításához. Informatikai biztonsági szakértőkként azt tanácsoljuk, hogy a malware programokat automatikus módszerrel távolítsa el. Ehhez bármelyik ajánlott programot használhatja: ReimageIntego (Windows) vagy Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows és Mac OS). Válasszon programot operációs rendszerének megfelelően, majd futtasson teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden észlelt fenyegetést.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken