Segítség az idegen nyelvű látogatóknak – az avirus.hu az ön nyelvén is elérhető

Részletes útmutatót keres valamilyen ransomware vagy böngészőeltérítő eltávolításához, de nem a magyar az anyanyelve? 24 másik nyelvvel együtt mostantól a bolgár, litván és észt internetezők is megtalálhatják a megoldást számítógépes problémáikra. A megújult weboldal pedig a magyar nyelvű felhasználók számára is elérhető. Íme az új weblapok áttekintése, amelyek mind fontos információkat osztanak meg a legújabb fenyegetésekről és azok eltávolításáról.

A frissült novirus.uk weboldalon részletes malware-ismertetőket és eltávolítási útmutatókat találhatunk. A weboldal a legfrissebb olyan böngészőeltérítőket, trójaiakat és egyéb vírusokat is részletezi, amelyek főként brit felhasználókat céloznak. Emellett a rendszerfájlokról is hasznos tudnivalókat nyújt, többek között azt is, hogy hogyan különböztethetők meg a valódi példányok a kártékony fájloktól. A weboldal természetesen malware-eltávolítási útmutatókat is tartalmaz.

A litván internetezők saját weboldalt kaptak. A weboldalon a litván régió malware trendjeit érintő tanácsok találhatók. Ha számítógépét a Cerber vírus fertőzte meg, a viruss.lv, oldalon automatikusan működő és kézzel elvégezhető megoldásokat is talál. Az avirus.hu észt változata, a viirused.ee a fájltitkosító vírusok elkerülését érintően szolgál hasznos útmutatással. A látogatók a potenciálisan kártékony fájlok ismertetőit is átolvashatják. A weboldal emellett a legújabb és legveszélyesebb vírusokról is értesíti a látogatókat. Többek között a CryptXXX és a Facebook vírus eltávolításáról is tájékozódhat. A weboldal kipróbált antivírus programokat is ajánl, amelyekkel hatékonyan védhető a rendszer. Végül, de nem utolsó sorban a bolgár felhasználók is megnyugodhatnak, a virusi.bg címen a malware-eltávolítás kézi és automatikus módszereiről is tájékozódhatnak.

Minden fertőzéses eset különbözhet az előzőektől, ezért a weboldalak lehetőséget adnak technikai támogatást nyújtó csapatunk elérésére is, ők minden kérdésére választ fognak adni, és az eltávolításban is segítségére lesznek. A hozzászólások között pedig saját tapasztalatait vagy véleményét is megoszthatja egy-egy vírusról vagy böngészőeltérítőről. Olvassa át mások hozzászólásait is, akik feltehetőleg azonos fertőzéssel küzdöttek meg. A vírusok eltávolításával kapcsolatban sem kell kereséseket indítania. Minden fontos információt anyanyelvén találhat meg. Ha még nem látta új weblapjainkat, tekintse meg őket most, és ne feledje megmutatni ismerőseinek is!

A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Julie Splinters az avirus hírszerkesztője. Angol nyelvtudomány szakos diploma birtokosa, de Japán iránti, egészen pontosan Kelet-Japán iránti régre visszanyúló érdeklődése kelet-ázsiai tanulmányok megkezdésére buzdította.

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Olvassa más nyelveken