Smart Guard Protection törlés

Eltávolítási Útmutató - Smart Guard Protection

Mi az, hogy Smart Guard Protection?

A Smart Guard Protection egy veszélyes cyberfertőzés, amely a számítógépet biztonsági réseit kihasználva terjed. A bejutása komoly problémát jelent a felhasználó számára, mert a vírus számos értesítést és üzenetet jelenít meg kitalált vírusfertőzésekről, valamint letiltja a megbízható antivírus programokat, lelassítja a számítógépet és további vírusokat telepíthet. Fontos, hogy a Smart Guard Protection mindent megtesz, hogy megbízhatónak tűnjön: megjeleníti, ahogy “átvizsgálja” a számítógépet, majd vírusok hosszú listáján ábrázolja az állítólagos fertőzést. Valójában ugyanolyan kártevő, mint az Antivirus Security Pro, az Attentive Antivirus, a System Doctor 2014, a System Care Antivirus és még jónéhány másik hasonló vírus. Kérjük, ne bízzon a programban és az értesítésekben, mivel nincs vírusadatbázisa. Egy komoly kártevőről van szó, amelyet minél előbb el kell távolítani.

HOGYAN JUTHAT A Smart Guard Protection A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

A Smart Guard Protection ugyanúgy lehet “elkapni”, mint a többi vírust. Ha sűrűn használ illegális programokat, látogat illegális weboldalakat és nem törődik a böngésző gyanús viselkedésével, könnyedén belefuthat egy trójai vírust tartalmazó kártevőbe. Miután a rendszerbe jutott, a trójai letölti a Smart Guard Protection fájljait és módosítja a számítógép bizonyos beállításait, hogy a Smart Guard minden rendszerindítással betöltődhessen. Ezután a vírus nekilát a félrevezető értesítések és rendszervizsgálatok megjelenítésének. Az értesítések általában így néznek ki:

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate Smart Guard Protection, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Próbálja meg elkerülni a fertőzést. Ha úgy dönt, hogy fizet a vírusnak, nem csak a kifizetett összeget veszítheti el, hanem a bankkártyája és egyéb személyes adatait is. Ne hagyja számítógépén a Smart Guard Protection. Mielőbb távolítsa el!

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A Smart Guard Protectiont?

Ha az ön számítógépét is megfertőzte a Smart Guard Protection, mielőbb vizsgálja át a SpyHunter 5Combo Cleaner vagy a ReimageIntego (esetleg egy másik) antispyware programmal. A vizsgálat után távolítsa el a detektált fertőzéseket. Ha a vírus letiltotta az ilyen programokat, használja az alábbi útmutatót.

1. Indítsa a rendszert ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban. Ehhez kapcsolja be a számítógépet és kezdje nyomkodni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://virus.hu/download/hunter.exe és töltse le a programot. Indítsa el, hogy az leállíthassa a kártékony folyamatokat és törölhesse a fertőzött fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken