SSLOptimizer törlés

Eltávolítási Útmutató - SSLOptimizer

Mi az, hogy SSLOptimizer?

Érdemes telepíteni az SSLOptimizert?

Ha nincs ideje számítógépe biztonságának felügyelésére, talán már találkozott az SSLOptimizerrel. Nem szabad azt hinnie, hogy a program minden számítógépes problémáját meg fogja oldani, mert egyetlen célja csak az, hogy pénzt szerezzen a felhasználóitól. Hogy ezt hogyan teszi? Tovább olvasva tájékozódhat az SSLOptimizer működéséről, valamint eltávolításának lehetőségeiről is.

A valódi PC-optimalizálókat sokan keresik nemcsak a kéretlen programok eltávolítása miatt, hanem azért is, mert rengeteg tárterületet szabadíthatnak fel, továbbá esetenként még gyorsíthatnak is a rendszeren. Sokan megfontolhatják az SSLOptimizer telepítését, ha például olyan vállalatnál dolgoznak, vagy olyan vállalatot vezetnek, ahol a virtuális kommunikáció és adatcsere sebessége alapvető fontosságú. Az elvárások azonban gyorsan semmivé foszlanak. Mikor a szoftver látszólag hozzálát az észlelt problémák megoldásához, egy üzenetet jelenít meg, amely a teljes változat megvásárlására ösztönöz.

Emellett technikai támogatást nyújtó csoporthoz vezető telefonszámot is ad. Ne hívja fel ezt a számot, ha nem szeretné, hogy következő havi telefonszámlája hideg zuhanyként érje. Ezek a telefonszámok csak rendkívül magas percdíjjal hívhatók. Sőt, a vonal túloldalán további programok megvásárlására próbálhatják rávenni, amelyek ráadásul szintén nem oldanak meg semmit – hanem csak további problémákat okoznak. Az SSLOptimizer vírus tehát csak pénzt próbál kicsalni, de az ígért szolgáltatásokat nem nyújtja. Az optimalizációs problémákról szóló értesítések akkor sem szűnnének meg, ha meg is vásárolná a teljes változatot, A programot fertőző kártékony fájlok akkor is megjeleníthetnek ilyen értesítéseket, ha a rendszerrel valójában minden rendben van. Fontos tehát, hogy eltávolítsa az SSLOptimizert. Ehhez nagyon jól jön a FortectIntego.

Mikor jutott ez a szoftver a rendszerbe?

Talán közvetlenül a weboldaláról telepítette, vagy véletlenül engedte a rendszerbe egy másik szoftver telepítésekor. Utóbbi a bundling néven ismert módszer, melynek során a telepítők ajánlott és hasonló nevű telepítési módjai elrejtik a kiszemelt programhoz mellékelt kéretlen szoftvereket. Egy figyelmetlen telepítés tehát könnyedén az SSLOptimizer megjelenéséhez vezethet. Fontos tehát, hogy ne a jól megszokott módszerrel telepítse a szoftvereket, hanem az egyéni/custom (vagy hasonló) gombot választva, és a kéretlen mellékleteket elutasítva.

Az SSLOptimizer eltávolításának lehetőségei

Az SSLOptimizer viszonylag könnyen eltávolítható. Megteheti kézzel és automatikusan működő módszerrel is. A kézi eltávolítás lépéseit megtalálja bejegyzésünk alatt. Habár a program nem nevezhető kártékonynak, az automatikus eltávolítás mégis jobb választás, mert az antispyware programok minden potenciális veszélyforrást jelentő fájlt észlelnek, tehát biztosan alaposan el tudják távolítani az SSLOptimizert is. Végül pedig szeretnénk emlékeztetni arra, hogy maradjon éber a telepítések során, valamint tájékozódjon a telepítésre kiszemelt rendszeroptimalizálóról, hogy ezúttal ne kétes programot telepítsen. Íme a kézi eltávolítás lépései:

Windows-felhasználóknak:

1. Kattintson a Start gombra
2. Gépelje be, hogy „Vezérlőpult”
3. Keresse meg az SSLOptimizert, és kattintson az „Eltávolítás” gombra
4. Kövesse a megjelenő utasításokat

For Mac System:
1. Kattintson az „Ugrás”, majd pedig az „Alkalmazások” gombra
2. Keresse ki a megjelenő listából az SSLOptimizert
3. Jelölje ki, majd válassza a „Áthelyezés a kukába” lehetőséget

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken