Svcvmx vírus eltávolítása (ingyenes instrukciók) - víruseltávolítási instrukciók

Eltávolítási Útmutató - Svcvmx vírus

Mi az, hogy Svcvmx vírus?

Tudnivalók, ha az Svcvmx.exe vírus a rendszerbe jutott

Svcvmx vírus

Az Svcvmx vírus egy veszélyes, hirdetéskattintó trójai, amely számos tevékenységet folytathat a háttérben. A program mindent megtesz, hogy rejtve maradjon, ezért megakadályozza a biztonsági programok elindítását, ilyenkor a „The Requested Resource is in Use” hibaüzenetet jeleníti meg.

Az Svcvmx.exe egy hirdetéskattintó trójaihoz tartozó folyamat, amely sorozatosan megadott weboldalakhoz kapcsolódók. Jellemzően harmadik felek hirdetéseit tölti be, majd kattintás alapú bevételt gyűjt a vírus fejlesztőinek. A felhasználó azonban ebből semmit sem vesz észre.

A VirusActivity.com szakértői szerint a trójai kártékony weboldalakkal is kommunikálhat, tehát észrevétlenül akár további fertőzések is a rendszerbe juthatnak.

Ha a Svcvmx.exe a rendszerben van, a számítógép lelassul, az egyszerűbb feladatok elvégézése is megnehezedik. A trójai az internetkapcsolat segítségével különböző weboldalakat és hirdetéseket tölt be, ezért a böngészők és a más internetet használó programok is lelassulhatnak, akár össze is omolhatnak.

Természetesen senki sem szeretne ilyen problémákba ütközni, ezért azt javasoljuk, hogy mielőbb keresse meg és távolítsa el a bejutott fertőzést.

Svcvmx trójai vírusAz Svcvmx vírus egy hirdetéskattintó trójai fertőzés, amely az áldozat számítógépének segítségével harmadik felek hirdetéseit tölti be, hogy bevételt termeljen a vírus készítőinek.

Megtudhatja, hogy a vírus bejutott-e, ha megnyitja a Windows Feladatkezelőjét és ellenőrzi, hogy az Svcvmx.exe szerepel-e a folyamatok listáján. Elképzelhető, hogy nem lehet leállítani a folyamatot, de a lentebb olvasható Svcvmx eltávolítási útmutatónkkal ideiglenesen működésképtelenné teheti a vírust, és így egy biztonsági szoftverrel el is távolíthatja.

Használjon megbízható antimalware szoftvert az Svcvmx.exe vírus eltávolításához, például: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. Így a trójai működéséért felelős minden veszélyes fájltól megszabadulhat.

A hirdetéskattintó trójaiak terjedése

A trójai vírusok és más veszélyes fertőzések jellemzően biztonságosnak tűnő fájlok formájában terjednek (hogy rávegyék az áldozatokat a fájlok megnyitására). Nagyon gyakran bukkannak fel például e-mailes csatolmányként vagy illegális letöltésekben.

Mondanunk sem kell, hogy mennyire veszélyes illegális szoftvereket, töréseket vagy kulcsgenerátorokat használnia fizetős szoftverek eléréséhez. Az ilyen programok valószínűleg fertőzöttek, akár billentyűzetmegfigyelő vírusokat, kémprogramokat, valamint böngészős eszköztárakat és egyéb felesleges, de veszélyt jelentő programokat is a rendszerbe juttathatnak.

Ha meg szeretné védeni számítógépét az ilyen vírusoktól, telepítsen antimalware szoftvert, kerülje el a kétes fájlokat és programokat, valamint mindig legyen óvatos az internet böngészése során.

Az Svcvmx vírus azonnali eltávolítása

Az Svcvmx eltávolítása nehéz lehet, de csak akkor, ha kézzel szeretné elvégezni. Az ilyen rosszindulatú programok több módszerrel gyökeret eresztenek a rendszerben, hogy megnehezítsék az eltávolítást. Használjon antimalware szoftvert az eltávolításhoz és az illegális tevékenységei megállításához.

Ha problémákba ütközik az Svcvmx vírus eltávolítása során, indítsa a számítógépet „Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban és próbálkozzon újra. Ezzel nagy valószínűséggel működésképtelenné teheti a vírust és lefuttathatja a biztonsági programot.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Restoro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Restoro Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Restoro Intego has a free limited scanner. Restoro Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Svcvmx vírus

Svcvmx eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

Az útmutató segítségével megtalálhatja és teljesen eltávolíthatja az Svcvmx vírust. Kövesse a lépéseket, hogy működésképtelenné tehesse a fertőzést és elindíthassa a biztonsági szoftvert.

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: Svcvmx törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (Svcvmx) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

Svcvmx eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a RestoroIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden Svcvmx elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt Svcvmx, használjon megbízható antispyware programot, például: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken